Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Луганську вже висять портрети батька всіх дітей і вождя всіх народів

Назад в СРСР 7119 переглядів

Опубліковано - 29.04.2010 13:42 | Всі новини | Версія для друку

У Луганську вже висять портрети батька всіх дітей і вождя всіх народів
У Луганську вже висять портрети батька всіх дітей і вождя всіх народів
У Луганську до Дня Перемоги з’явилися білборди з Йосипом Сталіним, Шарлем Де Голлем і лідерами антигітлерівської коаліції.

За словами депутата від КПУ, голови Луганського обкому КПУ Спиридона Кілінкарова, дані плакати були вивішені в Луганську за ініціативою ветеранських організацій і луганських комуністів.

На плакаті із зображенням Сталіна написано: "Народ-Сталін-Перемога!", а також розміщені портрети радянських генералів; на плакаті з Шарлем Де Голлем написана цитата французького лідера, присвячена ролі Сталіна у перемозі над фашизмом; на плакаті з фотографією лідерів антигітлерівської коаліції (Черчилль, Рузвельт, Сталін) написано: "Змогли вони, зможемо ми. Перемога буде за нами!".

"Ми хочемо відновити правду історії. В історії нашої країни були різні етапи, але виключати з пам'яті народу роль Сталіна у Великій Перемозі просто несправедливо. Про його роль висловлювалися Черчилль і Де Голль, а зараз сучасні кон’юктурщики намагаються все це перекреслити", - заявив депутат .

"Дані плакати були зроблені нами, в тому числі і на вимогу ветеранських організацій. Ветерани досі приходять на мітинги з портретами Сталіна, люди, які безпосередньо брали участь у Великій Вітчизняній війні, знають краще про роль Сталіна в історії, ніж ті, хто сьогодні намагаються переписати підручники ", - зауважив Кілінкаров.

Нагадаємо, що раніше луганські комуністи напередодні 22 квітня розмістили білборди із зображенням Леніна, який питав: "Ну, як Вам живеться при капіталізмі?"
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.