Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єдиний податок ліквідуть, як клас? Разом з дрібними підприємцями...

За право людини 11245 переглядів

Опубліковано - 29.09.2006 13:17 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат Микола Катеринчук
Народний депутат Микола Катеринчук
Наступного року буде скасована спрощена система оподаткування.

Про це в інтерв’ю повідомив перший заступник голови Комітету ВР з питань економічної політики Микола Катеринчук.

“З наступного року буде ліквідована система спрощеного оподаткування. Норми, що фіксували його, містилися в законі про бюджет на поточний рік. У проекті ж головного фінансового документа наступного року їх просто немає. Щоб спрощенці могли працювати за старими правилами і надалі, необхідно приймати окремий закон. Але до нового року депутати навряд чи встигнуть це зробити”, - зауважив він.

Катеринчук впевнений, що такий розвиток подій був цілком прогнозований. Фактичну ліквідацію спрощенців як класу, за словами депутата, передбачає підготовлена відставленим урядом концепція реформування податкової системи.

Аналогічної позиції дотримуються і представники економічного блоку нового уряду. Ще в період свого першого віце-прем’єрства Микола Азаров не раз висловлювався за ліквідацію спрощеної системи оподаткування.

Загальновідомо, що платниками єдиного податку в Україні, як і в усьому світі є дрібні підприємці, які надають невеликі обсяги послуг чи займаються дрібнотоварним виробництвом. Це - так званий середній клас, який, як правило, становить найбільш численну групу платників податків у будь-якій державі із ринковою економікою.

Наявність спрощеної системи оподаткування дозволяє громадянину реалізувати своє невід'ємне право на підприємницьку ініціативу й у такий спосіб легально заробити стартовий капітал, щоб розширити бізнес. Більш того, це - найрезультативніший інструмент державної політики будь-якої держави у вирішенні проблеми зайнятості населення, бо саме дрібні підприємці забезпечують найбільшу кількість робочих місць.

Невже нинішній уряд узяв на озброєння ленінську ідеологію й прагне перетворити Україну на країну номенклатурних олігархів й безправних пролетарів?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.