Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біло-блакитні збираються знищити написи Помаранчевої революції

Суспільне життя Регіон: м.Київ 10164 перегляди

Опубліковано - 3.10.2006 22:23 | Всі новини | Версія для друку

Біло-блакитні збираються знищити написи Помаранчевої революції
Біло-блакитні збираються знищити написи Помаранчевої революції
Про це заявив віце-прем’єр Андрій Клюєв. Там, начебто, некоректно говориться про Віктора Януковича. Помаранчеві у відповідь кажуть: краще б стерли ієрогліфи на парканах “Усьо буде Донбас” та “Янукович был прав”.

Спочатку регіонали збиралися прибрати написи безповоротно, згодом додали - якщо у Київради знайдеться папірець, що підтверджує їхню законність, то ще подумають.

Регіонали мотивують своє бажання зтерти написи тим, що мовляв серед них є такі що паплюжать честь прем’єра ті партії. Та й на думку народного депутата Гани Герман подібні пам’ятки роз’єднують людей з різними політичними поглядами.

Ганна Герман, Партія Регіонів:
“Скажімо, буду йти там я, чи хтось інший, хто був на іншій стороні революції. І може йому буде болісно від того, що він бачить”.

“Нашоукраїнці” та “БЮТівці” вважаєть бажання контреволюціонерів некоректним. Називають подібні прояви прояви сталінізмом.

Володимир Полохало, “БЮТ”:
“Це політичнйи вандализм, це варрварсто, це безкультурья. Дивно що чиновник такого рівня має демонструвати хоч би вербально ознаки культури”.

Ольга Герасим’юк, “Наша Україна”:
“Наскільки я пам’ятаю, навіть на Рейхстагу залишилися написи, зроблені переможцями. Скільки б їх не стирали, ці слова залишаться у душах”.


Написи революції – це півквадратних метра. Площа постреволюційних парканів – в сто разів більша. Але їх прибирати ніхто не збирається.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Суспільне життя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.