Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кабмін «помаранчевих» губернаторів вже залишає...

Подія дня 7559 переглядів

Опубліковано - 4.10.2006 16:16 | Всі новини | Версія для друку

Кабмін «помаранчевих» губернаторів вже залишає...
Кабмін «помаранчевих» губернаторів вже залишає...
Кабінет Міністрів відмовився від свого рішення щодо звільнення п’яти голів обласних державних адміністрацій.

Про це заявив журналістам перший заступник Голови Секретаріату Президента, представник Президента в Кабміні Арсен Яценюк, котрий брав участь у засіданні уряду.

За словами Яценюка, Кабмін пішов на співпрацю з Президентом і, таким чином, питання про звільнення губернаторів на порядку денному не стоїть. Також він заявив, що зараз стоїть питання про створення спільної робочої групи з вивчення ситуації на територіях, і для виконання відповідного доручення Президента вже розіслані телеграми губернаторам з вимогою провести колегії для того, щоб необ’єктивні речі навіть не потрапляли до постанови Кабміну.

Як повідомлялося раніше, Кабмін на засіданні 28 вересня за підсумками соціально-економічного розвитку за 8 місяців і підготовки до зими розглядав доцільність звільнення 5 губернаторів. Після обговорення цього питання Кабмін вирішив додатково вивчити доцільність звільнення 5 губернаторів спільно з Секретаріатом Президента.

29 вересня Янукович підтвердив намір Кабміну просити Президента звільнити 5 губернаторів.

2 жовтня заступник Голови Секретаріату Президента Віктор Бондар заявив, що Секретаріат не бачить підстав для звільнення 5 губернаторів, як це запропонував Кабінет Міністрів.

Від “Аратти”: отже, як стало очевидним сьогодні, конкретні показники роботи посадових осіб для нинішнього уряду проффесіоналів - не більше, ніж агітка для народу під час виборів. Головне - лояльність до певної особи, або групи осіб. Все решта - неважливо. Напевно й ми із вами, панове виборці, не маємо аж ніякого значення для нинішніх керманичів держави. Точніше - наші із вашими інтереси, про які можна безпомилково стверджувати, що вони із їхніми не співпадають.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.