Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Студент у райвідділі міліції загинув через «недбалість» міліціонерів

Пістолетне право Регіон: м.Київ 6621 перегляд

Опубліковано - 11.10.2010 23:59 | Всі новини | Версія для друку

 Студент у райвідділі міліції загинув через «недбалість» міліціонерів
Студент у райвідділі міліції загинув через «недбалість» міліціонерів
Смерть студента Ігора Індила у травні цього року у Шевченківському райуправлінні міліції Києва є наслідком службової недбалості і перевищення повноважень з боку двох співробітників правоохоронних органів.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Києва міста, до такого висновку дійшли слідчі прокуратури, у провадженні яких перебувала справа.

Як зазначається у повідомленні прес-служби, сьогодні “закінчено розслідування з направленням до суду для розгляду по суті кримінальної справи щодо дільничного інспектора Шевченківського районного управління ГУ МВС України у м. Києві П. за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) Кримінального кодексу України та інспектора чергової частини цього ж райуправління за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України, які обвинувачуються у перевищенні влади і службовій недбалості відповідно, унаслідок чого 18 травня 2010 року у приміщенні райуправління міліції загинув студент Ігор Індило".

Як зауважили у прокуратурі, крім того, міністру внутрішніх справ України 9 жовтня внесено подання про усунення причин та умов, які сприяли вчиненню вказаного злочину, в якому, зокрема, поставлено питання про відповідальність керівників Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві.

При цьому у прес-службі пояснили, що тривалість розслідування у даній кримінальній справі обумовлена значним обсягом слідчих дій, які проведено у справі, зокрема судово-медичних експертиз щодо встановлення обставин смерті студента.

Як повідомлялося раніше, 26 травня телеканал «1+1» повідомив, що дільничний міліціонер забрав з одного з гуртожитків Києва студента І.Індила у відділення міліції Шевченківського району столиці, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

У міліції зазначили, що «після смерті судова медична експертиза не виявила слідів насильницької смерті, але при цьому констатувала черепно-мозкову травму і крововилив». У міліції спростували інформацію про те, що студент помер внаслідок дій правоохоронців.

28 травня прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Шевченківського райуправління міліції, в якому загинув І.Індило. Пізніше справу було передано для розслідування у прокуратуру м.Києва.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.