Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. У Василькові ТВК підробляє документи кандидатів?

Вибори-2010 Регіон: Київська область 8835 переглядів

Опубліковано - 12.10.2010 13:00 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. У Василькові ТВК підробляє документи кандидатів?
Хроніки вільного вибору. У Василькові ТВК підробляє документи кандидатів?
ВО “Свобода” звернулася до ГПУ, СБУ та гаранта наших прав і свобод з вимогою вжити заходів до членів ТВК, які перешкоджають їхньому конституційному праву.

У місті Васильків Київської області Всеукраїнське об’єднання "Свобода" провело акцію протесту проти незаконних дій Васильківської районної та міської виборчих комісій щодо кандидатів у депутати від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", повідомляє прес-служба партії.

Учасники акції протесту оприлюднили звернення до Президента України, Верховної Ради України, Генеральної Прокуратури України, Центральної виборчої комісії, Служби безпеки України з вимогою вжити необхідних заходів для забезпечення реалізації законних прав представників Васильківської громади щодо вільного волевиявлення та рівноправної участі у виборчому процесі всіх суб’єктів політичних сил.

Голова Васильківської районної організації ВО "Свобода" Любов Соцька оприлюднила факти зловмисного виправлення членами комісії її виборчих документів. Саме на підставі цих правок відмовили у реєстрації кандидатці на посаду міської голови Василькова від Всеукраїнського об’єднання "Свобода". Застосувавши подібну схему зловмисники відмовили у реєстрації усім кандидатам у депутати до міської та районної рад від ВО "Свобода".

Учасники акції наполягали на виконані закону про вибори та наданні рішення районною виборчою комісією про відмову у реєстрації списку кандидатів від ВО "Свобода".

Присутні під час подій кандидати у депутати Київської обласної ради від ВО "Свобода" Євген Гаврилов та Олександр Аронець, користуючись своїми законними повноваженнями, звернулися до представників Васильківської районної комісії з вимогою не перешкоджати у реалізації конституційного права та видати рішення комісії про реєстрацію чи відмову у реєстрації для подальшого звернення до суду.

У відповідь на цю вимогу секретар районної виборчої комісії Дмитро Муляр відреагував неадекватно – почав вирвати з рук Олександра Аронця його посвідчення журналіста та кандидата у депутати. Четверо представників комісії з кулаками накинулись на кандидатів у депутати від "Свободи". Зчинилася штовханина. Євген Гаврилов дістав мобільний телефон щоб зафіксувати факт застосування сили членами комісії до кандидатів у депутати. На нього накинувся і почав видирати з рук мобільний телефон юрист районної виборчої комісії Руслан Лонський. На підмогу до нападників приєдналось ще двоє невідомих і "свободівців" Аронця та Гаврилова силоміць виштовхали з приміщення. Лише втручання правоохоронців припинило бандитський напад.

Пізніше Олександр Аронець та Євген Гаврилов звернулися до найближчого відділку міліції з проханням розслідувати факт скоєння неправомірних дій та відвертий бандитизм з боку членів районної виборчої комісії.

О 23-36 9 жовтня 2010 року голова Васильківської районної комісії Галина Євтушенко все ж таки видала рішення про відмову у реєстрації виборчого списку та кандидатів-мажоритарників від ВО "Свобода".

Таким чином члени Васильківської районної комісії, покликані забезпечити виконання громадських прав та свобод громадян, стали на злочинний шлях у перешкоджанні реалізації конституційного права членів Васильківській організації ВО "Свобода" на участь у виборах.

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" звернулося до Генеральної Прокуратури із заявою про злочин та вимагає притягнути до відповідальності винних у перешкоджанні виборчого процесу.

Зухвала поведінка членів Васильківської виборчої комісії свідчить, що їхні дії узгоджені з керівництвом області, а покровителі васильківських бандитів сидять у найвищих владних кабінетах.

ВО "Свобода" переконана, що бандитські дії у Василькові стали можливими через те, що влада і правоохоронці жодним чином не зреагували на безчинства місцевих виборчих комісій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.