Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Загинув Юрій Оробець - народний депутат від “Нашої України” (оновлено)

Втрата Регіон: м.Київ 13217 переглядів

Опубліковано - 16.10.2006 10:09 | Всі новини | Версія для друку

Загинув Юрій Оробець - народний депутат від “Нашої України” (оновлено)
Загинув Юрій Оробець - народний депутат від “Нашої України” (оновлено)
У понеділок вранці, 16 жовтня, в автокатастрофі загинув народний депутат від “Нашої України” Юрій Оробець.

Катастрофа сталася, коли народний депутат виїжджав на роботу.

Як повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, ДТП сталося близько 8:00 на автотрасі між станціями метро "Оболонь" і "Петрівка".

За попередніми даними, депутат, перебуваючи за кермом власного автомобіля "Тойота-Камрі", не справився з керуванням і в’їхав у електроопору.

Через 5 хвилин після прибуття "швидкої допомоги" Юрій Оробець помер. На місці аварії працюють експерти і працівники прокуратури, повідомляє прес-служба "Нашої України".

19 червня Юрію Оробцю виповнився 51 рік.

Оробець був обраний у Верховну Раду 5-го скликання за списком блоку "Наша Україна" (18-й номер списку). Член партії "Народний союз "Наша Україна". Глава підкомітету з питань енергозбереження комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної безпеки. Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань порушення законодавства під час проведення виборів в органи місцевого самоврядування в Черкасах у 2006 році. Член групи з парламентських зв’язків з Нідерландами.

Він був також народним депутатом 2-го і 4-го скликань. Слідів гальмування ”Тойоти”, за кермом якої був загиблий депутат Оробець, немає

Слідів гальмування автомобіля "Тойота-Камрі", за кермом якої сьогодні вранці у Києві загинув народний депутат України Юрій Оробець, немає.

Про це заявили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

Його співробітники також зазначили, що, рухаючись Оболонським проспектом у напрямку Московського проспекту, "Тойота-Камрі", яка належала Ю.Оробцю, виїхала на газон розподільчої смуги, проїхала по ньому 103 метри, після чого вдарилася в рекламний щит.

За словами співрозмовника агентства, дорога у цьому місці була сухою, має три ряди руху в одному напрямку, однак об’єктивні причини, через які сталася аварія, можна буде встановити лише після проведення низки експертиз, у тому числі - судово-медичної та автотехнічної.

Причиною смерті нардепа Оробця став інфаркт

Причиною загибелі в ДТП народного депутата-нашоукраїнця Юрія Оробця став інфаркт. Про це свідчать результати судово-медичної експертизи, повідомили джерела в правоохоронних органах.

Розтин виявив в серці загиблого ознаки інфаркту міокарду, що починався.

Результати судмедекспертизи указують, що, за наявною інформацією, Ю. Оробець не зміг загальмувати в результаті раптової втрати свідомості, повідомляє “Трибуна”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.