Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. Донецький суд не спав вночі, щоб зняти з виборів опозиціонера

Вибори-2010 Регіон: Донецька область 8635 переглядів

Опубліковано - 31.10.2010 11:16 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. Донецький суд не спав вночі, щоб зняти з виборів опозиціонера
Хроніки вільного вибору. Донецький суд не спав вночі, щоб зняти з виборів опозиціонера
31 жовтня о пів на третю ночі Донецький апеляційний адміністративний суд виніс нове рішення щодо опозиційного кандидата на посаду міського голови Ясинуватої Донецької області Євгена Іщенко-Гіллера.

"Рішення суду першої інстанції про моє повернення до числа кандидатів скасували як поспішне. І взяли до уваги нову постанову, яку винесла Ясинуватська міська виборча комісія. 28 жовтня ввечері комісія знайшла у мене ще одне нібито порушення, через яке необхідно мене прибрати з бюлетенів. Те, що в підсумку сталося в суді - це прояв політичної волі, це робота з розчищення дороги Олександру Русаченку, який за 19 років при владі розчарував ясинуватців ", - повідомив мотивування суду для Gazeta.ua Іщенко-Гіллер.

"Суд не вислухав 35 людей свідків, які прийшли, щоб виступити на мою користь - це "нерегіональні" члени комісії від різних партій, кандидати у депутати - словом, ті, хто міг розповісти суду про сумнівні, м'яко кажучи, дії голови комісії. У тому числі і народний депутат Гримчак присутній в 17.00 28 жовтня, коли в комісії проголосували за недовіру керівнику комісії «регіоналу» Людмилі Леоновій і за скасування раніше винесеного комісією постанови про зняття мене з передвиборчих перегонів ", - продовжив він.

Він повідомив, що судді провели на засіданні півдня.

"Сьогодні вночі вони тричі виходили в дорадчу кімнату, в цілому провели у засіданні майже 12 годин, адже процес почався вчора о 15.00! А в підсумку прийняли аргументи тільки супротивної сторони й ігнорували наші. Ось таке йде будівництво нової країни ... Країни з однією ідеологією , однією політичною партією, з однією думкою, без компромісів і без демократії. Зараз багато людей у нас в місті приходять на дільниці, бачачи "підчищені" бюлетені, плюються, псують їх, і йдуть. Але "Закон про вибори" створює можливості для перемоги непопулярного кандидата, навіть якщо за нього проголосує 3% виборців - головне, щоб набрав більше, ніж його конкуренти.

В даний час жителі Ясинуватої обирають мера з регіонала Олександра Русаченка, маловідомого представника «Фронту змiн» Владислава Кузьмича і відновленої ЦВК 29 жовтня Наталії Андрієнко від «Сильної України».

"У Андрієнко не залишилося жодного дня на агітацію - таким чином її шанси штучно знизилися, але я вже сходив на дільницю і проголосував за неї", - сказав Іщенко-Гіллер.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.