Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Податковий кодекс Азарова є диверсією проти України

Назад в СРСР 6980 переглядів

Опубліковано - 19.11.2010 15:43 | Всі новини | Версія для друку

Податковий кодекс Азарова є диверсією проти України
Податковий кодекс Азарова є диверсією проти України
Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко переконана, що ухвалення Верховною Радою Податкового кодексу призведе до повного знищення малого та середнього бізнесу і зниження рівня життя в Україні.

"Я хочу зараз висловити незгоду нашої політичної команди з прийняттям нового Податкового кодексу і сказати, що для багатьох людей його прийняття вчора увечері є життєвою трагедією", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам у Верховній Раді, повідомляє офіційний сайт Ю.В.Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" вважає, що таким чином влада здійснює антинародні кроки. "Цей Податковий кодекс має намір, я вважаю, що це і є стратегічне значення просто ліквідувати в Україні середній клас, який є опорою демократії, свободи, захисту прав людей, є базою, основою нашою економічною силою. Я вважаю, що це є чітка, добре продумана диверсія проти України", - пояснила вона.

За словами Юлії Тимошенко, Податковий кодекс захищає інтереси великих корпорацій та бізнес-груп. "Податковий кодекс дає можливість великим тіньовим корпораціям, великим банкам цих тіньових корпорацій ухилятися від сплати податків і далі перекладати податковий тягар на плечі малого і середнього бізнесу", - вважає вона.

Лідер партії "Батьківщина" вкотре наголосила на підтримці її політичною силою ультиматуму, який підприємці висунули Президенту України Віктору Януковичу з вимогою ветувати цей Закон.

"Зараз я хочу відкрито звернутися до Президента України з таким самим ультиматумом, який оголосили малі підприємці - це ультиматум з вимогою накласти вето на Податковий кодекс і не допустити, щоб він зруйнував основу економічної стабільності, економічного процвітання нашої держави", - заявила Юлія Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.