Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Неприкриті обличчя можновладців. Війна за землю під Донецьким університетом

Скандал Регіон: Донецька область 6392 перегляди

Опубліковано - 18.12.2010 14:16 | Всі новини | Версія для друку

Неприкриті обличчя можновладців. Війна за землю під Донецьким університетом
Неприкриті обличчя можновладців. Війна за землю під Донецьким університетом
У Донецьку побито Тетяну Лев — дружину професора Юрія Лисенка, який 10 грудня переміг на виборах ректора Донецького національного університету (ДонНУ).

Як повідомив сам Юрій Лисенко, його дружину, яка є проректором ДонНУ, побили невідомі біля під'їзду їхнього будинку ввечері в п'ятницю, 17 грудня.

«Це сталося вчора близько 9-ї години вечора біля під'їзду будинку. Двоє чоловіків, особи яких вона не розгледіла, вдарили її кілька разів по голові, потім збили з ніг і стали бити вже лежачу», — сказав Лисенко.

Він підкреслив, що нападники сказали його дружині: «Це тобі за чоловіка!» І зникли.

За словами Лисенка, медики поставили Тетяні Лев діагноз «струс мозку і травми».«Їй запропонували госпіталізацію, проте чесно сказали, що на даний момент у них немає умов, мало не в коридорі треба лежати. Ми відмовилися», — додав Лисенко. Він зазначив, що лікарі погодилися, що Лев повернеться додому, але якщо буде термінова необхідність — викличе «швидку».

«Наразі в неї нудота, блювота, будемо викликати лікаря, хоча сама вона боїться їхати до лікарні через слабкість. Вона тільки нещодавно вийшла з лікарні після хвороби», — додав Лисенко.

Він також повідомив, що в міліції факт побиття зафіксували. «Зараз ми з адвокатами подамо заяву до Київського райвідділу Донецька», — сказав Лисенко і заявив, що після події змушений буде звернутися до преси, до громадськості, «щоб нас захистили». «Можливо, будемо шукати власні кошти, щоб найняти охорону. Ну, це ж жах, що відбувається!», — Заявив Лисенко.

Нагадаємо, що 10 грудня переможцем на виборах претендента на посаду ректора став завідувач кафедрою «Економічна кібернетика» Юрій Лисенко. Його опонент — призначений міністром науки і освіти Дмитром Табачником в.о. ректора Петро Єгоров — не набрав 30% голосів, необхідних для запису до списку претендентів. Таким чином, у кадрову комісію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту подано тільки одну кандидатуру майбутнього ректора ДонНУ.

Міліція 15 грудня в квартирі Лисенка було проведено бшук.

Тетяна Лев обіймає посаду проректора університету. Раніше вона була звільнена з посади наказом в.о. ректора Єгоровим, але судом відновлена на посаді.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.