Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Не вийшло у Львові, - виправились у Донецьку

Пістолетне право Регіон: Донецька область 10449 переглядів

Опубліковано - 30.10.2006 01:22 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку вбито засновника ВАТ “Дебальцевський завод металургійного машинобудування” Геннадія Бистрякова, представника БЮТ.

Тіло Бистрякова було виявлено в його власній квартирі в Донецьку 27 жовтня. На правій скроні загиблого виявлені сліди вогнепального поранення. Під час огляду місця події вилучено гільза калібром 5,6 мм.

В даний час прокуратурою Ворошиловського району Донецька порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Разом з тим, донецька обласна партійна організація "ВО "Батьківщина" вимагає від Генпрокуратури ретельного розслідування убивства Бистрякова, який був також помічником народного депутата від фракції БЮТ Володимира Скубенка і кандидатом від БЮТ у донецьку облраду.

ДОО "ВО "Батьківщина" у своїй заяві розцінює убивство Бистрякова як "виклик подальшому розвиткові демократії і утвердженню вільної конкуренції в бізнесі на Донбасі".

"Вбивство Геннадія Бистрякова демонструє поступове повернення Донецької області до кривавого, безцеремонного і важкого переділу власності в регіоні, що стало можливим у зв'язку з реваншем тіньових структур в українській політиці", - говориться в заяві.

ДОО "ВО "Батьківщина" висловлює співчуття рідним і близьким Бистрякова і заявляє, що не змириться "зі сваволею кримінальних структур, які намагаються знищити незалежний бізнес на Донеччині".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.