Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українські реалії: 136 км траси Львів–Луцьк через ями треба їхати 4 години

Регіональні новини Регіон: Львівська область 10642 перегляди

Опубліковано - 21.02.2011 08:33 | Всі новини | Версія для друку

Дорога на Кам’янку-Бузьку
Дорога на Кам’янку-Бузьку
Траса Львів–Луцьк завжди «славилася» винятковими ледарями та бездарами в дорожніх службах міст Радехів (об’їзна дорога там вже давно називається так через те, що по ній всі уважно об’їжджають ями), Кам’янка-Бузька, Стоянів та Горохів.

Про це у своєму блозі пише Роман Макарчук.

У Кам’янці і Стоянові, щоправда, дорогу два-три роки тому нібито капітально ремонтували – але «почерк справжнього майстра» явно видно нижче. Крім міст, традиційно небезпечними для водіїв були відрізки траси перед Кам’янкою-Бузькою та в лісі після перетину аварійного (ось вже років з 10!) моста через Західний Буг.

Але цьогорічний стан напрямку (дорогою це вже називати важко) наводить на думку, що поки Львів «марафетять» для прийому дорогих (в усіх значеннях) футбольних фанатів, українські селяни готуються до партизанських дій проти прибульців.

136 кілометрів, які ще два роки тому займали дві з половиною години їзди, зараз тягнуться на три з половиною, а то й всі чотири години. І ми ще сміємося з китайців, які між іншим запустили потяг з середньою швидкістю 350 км/год.

Рекомендація всім автолюбителям – якщо вам треба в Луцьк або з Луцька – їдьте через Дубно (~200 км) або через Рівне (~240 км). По часу вийде те ж саме, але пального спалите менше, не згадуючи вже про цілі колеса і підвіску. Дорога через Дубно (ділянка Городниця–Дубно) місцями теж прямує до українських реалій, але не настільки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.