Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція відрапортувала про розкриття “резонансного” злочину

Кримінал Регіон: Львівська область 7095 переглядів

Опубліковано - 5.03.2011 05:30 | Всі новини | Версія для друку

На Львівщині хлопець 3 роки продавав послуги підпільного кабельного ТБ
На Львівщині хлопець 3 роки продавав послуги підпільного кабельного ТБ
На Львівщині 28-річний чоловік організував у місті кабельне телебачення. Піратське ТБ працювало протягом трьох років і транслювало майже 40 каналів без документів та ліцензій. За цей час йому вдалося підключити до своєї мережі аж понад 350 абонентів.

Про це «proIT» повідомили у ВЗГ УМВС у Львівській області.

У невеликій кімнатці молодий чоловік організував підпільну студію. Звідти і відбувалася трансляція. Завдяки спеціальній апаратурі, спритник «ловив» сигнал і передавав його користувачам. Підпільне телебачення користувалося шаленою популярністю, адже коштувало воно вдвічі дешевше, ніж у легальних операторів. До того ж, підприємливий хлопець робив чималі знижки для пенсіонерів та малозабезпечених сімей. Абонентська плата в місяць становила 19 гривень. Але був у нього ще й "соціальний пакет" - деяким надавав знижку 50%. Незважаючи на таку ціну, молодий чоловік отримував чималі прибутки, до послуги підключилися понад трьох з половиною сотень абонентів.

У його приміщенні правоохоронці знайшли чимало договорів, квитанцій та абонентських карток. А ще - гроші, отримані від користувачів.

Зараз правоохоронці підраховують суму збитків від такої «піратської» діяльності.

Оперативникам чоловік пояснив - ліцензії не купив, тому що спочатку не вистачило грошей, а потім - «руки ніяк не доходили».

На даний момент вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Від “Аратти”. Спробуємо допомогти львівським пінкертонам, які розкрили “злочин століття”. Щомісячні надходження від діяльності нелегальної студії, з урахуванням соціальних знижок, становила не більше 4000-6000 гривень. Якщо вирахувати затрати на підтримку мережі, то сума виходить ну просто смішна. Чи не варто було б нашим доблесним правоохоронцям звернути увагу на розміри корупції у власній системі, на митниці чи на законність цін у кабельних мережах легальних операторів, які знижки пенсіонерам та малозабезпеченим сім`ям не надають.

Правду кажуть: "Вкрадеш лантух - сядеш за грати, вкрадеш завод - сядеш в парламент"...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.