Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мер Канева викликав на килим власника Kaniv.net - бо пише про владу погано

Медіа Регіон: Черкаська область 23585 переглядів

Опубліковано - 6.03.2011 03:56 | Всі новини | Версія для друку

Мер Канева викликав на килим власника Kaniv.net - бо пише про владу погано
Мер Канева викликав на килим власника Kaniv.net - бо пише про владу погано
Міський голова Канева Віктор Ніколенко надіслав офіційного листа власнику Kaniv.net - громадського сайту міста. У листі він закинув проекту «безпідставне лиття бруду» на Канівський міський виконавчий комітет та його діяльність.

І попросив «привести сайт до тих цивілізованих, етичних та законодавчих норм, які прийняті на більшості громадських форумів».

Про це агенції ГолосUA повідомив власник сайту Володимир Буренко. За його словами, заступника мера також викликав його до міськвиконкому, де міський голова особисто висловив свої претензії.

«Мене викликали до заступника, завели до мера і обступили усі заступники. Розповіли, що дуже багато „бруду", і потрібно «зробити все красиво» на сайті. Вони вже опрацьовують, чи маю я право на слово „Канів" у назві сайту. Що, як я розумію, приведе до величезних для мене наслідків щодо роботи. Це втрата. Викликали декілька разів, і на кожній зустрічі розмова завжди торкалась сайту і того, що на ньому відбувається», - розповів пан Буренко.

За його словами, міський голова Канева хоче, щоб про місто та його владу писали тільки добре. «А мої користувачі пишуть про все, що їх хвилює», - зазначає він.

Отриманого листа Володимир Буренко опублікував на сайті, але після двінка з мерії був змушений видалити: «Настав час, коли я отримав листа від мерії. І я його розмістив. За годину мені зателефонували, і тему я видалив».

Нині сайт працює, проте відвідувачі вже не мають змоги писати коментарі до новин. Усі попередні коментарі також зникли. «Практично усі матеріали насправді є на сайті. Видалено лише тему з листом. Видалена також можливість перегляду коментарів, перегляду блогів, немає можливості додавати інформацію», - пояснив пан Буренко. Але обговорення листа міського голови Канева можна подивитися на скріншотах сторінок тут.

«Журналістська спільнота Черкащини сподівається, що обласна влада бодай якось відреагує на таку зухвалу і цинічну ініціативу міської влади ввести цензуру в інтернеті», - зазначено у листі черкаських журналістів, якого отримала «Телекритика».

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.