Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Донецьку шукають нового Вередюка

Кримінал 7457 переглядів

Опубліковано - 7.11.2006 18:49 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку шукають нового Вередюка
У Донецьку шукають нового Вередюка
Підозрюваний у вбивстві донецького підприємця, члена БЮТ Геннадія Бистрякова співвласник ВАТ “Дебальцевський завод металургійного машинобудування” Василь Євдокимов випущений на волю за відсутністю доказів.

Про це заявив адвокат Євдокимова Сергій Осика.

За його словами, у вівторок закінчився визначений судом термін перебування підозрюваного під вартою, протягом якого прокуратура Донецька мала пред'явити йому обвинувачення.

Оскільки ніяких підстав для пред'явлення будь-яких обвинувачень прокуратура не знайшла, Євдокимов був випущений на свободу.

Адвокат вважає, що йому вдалося повністю відстояти права свого підзахисного, серйозно порушені на початковому етапі слідства.

Протягом перших п'яти днів затримання Євдокимова під вартою затриманий, а потім - заарештований, не мав можливості зустрітися зі своїм адвокатом.

Як відомо, 26 жовтня у власній квартирі був застрелений співвласник ВАТ "Дебальцевський завод металургійного машинобудування" Геннадій Бистряков.

28 жовтня за підозрою у здійсненні цього злочину правоохоронці затримали його колегу по роботі гендиректора ДЗММ Василя Євдокимова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.