Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки безпрєдєлу. На Васильківщині влада і кримінал об’єдналися у боротьбі з інакодумством

Влада Регіон: Київська область 7366 переглядів

Опубліковано - 26.07.2011 23:16 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки безпрєдєлу. На Васильківщині влада і кримінал об’єдналися у боротьбі з інакодумством
Хроніки безпрєдєлу. На Васильківщині влада і кримінал об’єдналися у боротьбі з інакодумством
У селі Пелесцьке Васильківського району Київської області влада фактично об’єдналася з криміналітетом у залякуванні депутатів сільради та сільского голови, обраних на повторних демократичних виборах.

Про це сьогодні на прес-конфренції заявив депутат Васильківської райради Микола Неділько.

За його словами, після повторних виборів, які відбулися згідно з рішенням парламенту, до сільради пройшов тільки один представних від Партії регіонів, а більшість депутатів - самовисуванці, які не належать до жодної з партій.

Неділько припустив, бунтівне село, яке поблизу Києва, комусь "великих людей" муляє око. За його словами сьогодні робота органу місцевого самоврадування фактично заблокована, бо і депутатів? і сільського голову буквально залякали: їм погрожують, підпалюють майно. "Спосіб залякування - це підпали. Одного з місцевих депутатів, який був ще з минулого скликання, спочатку побили, потім - підпалили йому господарче приміщення, при чому, нагло, одразу після підпалу, зателефонували і попередили, якщо він надалі буде мати активну громадянську позицію, то позбавлять життя його родину, а потім і його". - розповів Неділько.

За його словами, місцева міліція і прокуратура відверто кришують бандитів, бо жодна кримінальна справа, порушена під час виборів, як і за фактами підпалів, що сталися потім, не тільки не розкрита, а й жодних слідчих дій по цих справах не здійснюється. Як і ніхто не намагається розслідувати кримінальну справу по фальсифікаціях під час виборів. "Дуже тяжко домогтися порушення кримінальної справи за явними підпалами майна. І навіть, якщо все ж справу порушено - її ніхто не розслідує". - наголосив Неділько.

За його словами, місцеві мешканці переконані, що міліція допомагає злочинцям, бо коли один з активістів, якому погрожують, написав заяву на прослуховування свого телефону, бандити одразу ж почали діяти дуже грамотно: розмова триває 10 секунд, тобто засікти зловмисника неможливо. Більш того, за словами Неділька, особи, які тероризують депутатів кожного разу телефонують з нової сім-картки і після дзвінка більше її не використовують.

На думку Неділька, це робиться для того, щоб показати громаді, що треба було голосувати не за тих, кого хотіли у раді громадяни, а за тих, кого пропонувала влада "з гори".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.