Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Львівяни вимагають від влади припинити суд над Тимошенко

За право людини Регіон: Львівська область 6906 переглядів

Опубліковано - 2.08.2011 13:45 | Всі новини | Версія для друку

Львівяни вимагають від влади припинити суд над Тимошенко
Львівяни вимагають від влади припинити суд над Тимошенко
2 серпня близько 200 осіб пікетувало Львівську ОДА, протестуючи проти судового процесу проти Юлії Тимошенко.

«Насправді ніякого суду немає. Немає навіть судилища. Є звичайний дешевий фарс цієї зграйки бандитів, яка сьогодні поселилася в Києві. Вони сьогодні переїхали з Донецька, але, я думаю, ненадовго. Дуже швидко ми, звичайний український народ, вкажемо їм шлях, звідки вони сюди прийшли, і ми виметемо цю банду не тільки з Києва, а й загалом з України», - сказав у виступі на пікеті голова ЛОО ВО «Батьківщина» Роман Ілик. Водночас він висловив переконання, що той «цирк», який чинна влада влаштовує щодо лідерів опозиції, зокрема, Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, дуже швидко припиниться.

«Все те, що робить сьогодні цей собачка – бо по-іншому не назвеш цього суддю, який виконує всі доручення цих клоунів, які сьогодні сидять на Банковій – виглядає просто на звичайний цирк-шапіто в дешевому його виконанні», - додав він.

Як пояснив Ілик у наступному коментарі для журналістів, ЛОО ВО «Батьківщина» обрала Львівську ОДА як об’єкт пікету через те, що саме облдержадміністрація представляє інтереси чинної влади на Львівщині. Водночас він зазначив, що цією акцією «Батьківщина» намагається звернутися до звичайних людей і саме в них викликати реакцію. «Апелювати туди, до цих стін, до цього кабінету, немає змісту, і ми це дуже добре розуміємо», - зазначив голова ЛОО ВО «Батьківщина».

Під час пікету відбулося таке невелике театралізоване дійство за участі двох молодих осіб, одна з яких була вдягнена в клоуна і мала на собі табличку «Янукович», а інша уособлювала песика з табличкою «Кіреєв».

Зазначимо, що окрім прапорів ВО «Батьківщина» і Блоку Юлії Тимошенко декілька учасників пікету несли також прапори партії «Фронт Змін». Іншої партійної символіки помітити не вдалося.

Як повідомлялося раніше, лідер партії ”Батьківщина”, екс-прем`єр-міністр України Тимошенко після останнього судового засідання заявила, що влада чинить тиск на всіх захисників, які брали участь у судовому процесі щодо газових угод 2009 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.