Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Яценюк вважає, що новий законопроект від ПР унеможливлює демократичні вибори

Вибори-2012 7683 перегляди

Опубліковано - 18.08.2011 12:06 | Всі новини | Версія для друку

Яценюк вважає, що новий законопроект від ПР унеможливлює демократичні вибори
Яценюк вважає, що новий законопроект від ПР унеможливлює демократичні вибори
Одним із найголовніших завдань опозиційних сил є не допустити прийняття провладною партією нового виборчого закону, який унеможливить проведення демократичних виборів в Україні.

Про це заявив лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк в ефірі «Радіо-Ера» 17 серпня.

«Завдання опозиції - не дати можливості Партії регіонів переписати виборчий закон під Партію регіонів. Тому що те, що сьогодні запропонував парламенту Кабінет міністрів, є ніщо інше, як переписування закону заради формування конституційної більшості під провладну партію», - підкреслив він. Не допустити такого сценарію, сподівається Арсеній Яценюк, Україні допоможуть її західні партнери.

Він наголосив, що влада діє як хунта і її треба зупинити. Це можна зробити, зруйнувавши монополію Партії регіонів, відновивши баланс влади. Тому результатом виборів 2012 року має стати об’єднання демократичних сил в новому парламенті, формування демократичної більшості: «Ми повинні дійсно об’єднатися (в новому парламенті). Дві колони, можливо три, які йдуть зараз на вибори як опозиційні демократичні сили, повинні чітко дати відповідь на питання: що і як вони роблять у новому парламенті? Така робота повинна дати 226 голосів народних депутатів України, які не є васалами Партії регіонів, які не підконтрольні президенту Януковичу, а підконтрольні тільки народу України, який за них голосував. Тоді це буде нова якість політики. Тоді ми зможемо змінити те, що відбувається сьогодні в країні».

Арсеній Яценюк зазначив, що про координацію дій в парламенті опозиційні сили домовляються сьогодні в Комітеті опору диктатурі.

Він вважає недоцільним об’єднання опозиції в одну партію. «Тому що дві опозиційні партії обов’язково завжди отримують більшу кількість мандатів в парламенті, ніж одна. Наприклад, останній випадок у Великобританії, коли дві опозиційні партії сформували більшість в британському парламенті. Але опозиція зобов’язана не просто координувати зусилля, а спільно діяти заради захисту виборів та захисту інтересів українців. Опозиція повинна разом боротися із закриттям шкіл, лікарень, за підвищення зарплат і зменшення витрат на утримання президента і Кабінету міністрів, боротися з неконституційними рішеннями по скороченню соціальних пільг. Саме на це будуть спрямовані перші кроки опозиції в парламенті. Найважливіше - боротися за довіру громадян».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.