Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Навколо Мороза об’єднуються ліві партії

Вибори-2012 8104 перегляди

Опубліковано - 19.09.2011 10:39 | Всі новини | Версія для друку

Навколо Мороза об’єднуються ліві партії
Навколо Мороза об’єднуються ліві партії
Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз заявив, що Координаційна рада лівоцентристських партій затвердила рішення про їх об’єднання на базі СПУ.

Про це пише видання "Коммерсантъ-Украина".

"Важливо, що координаційна рада прийняла спільне рішення про те, що таке об'єднання відбудеться на базі Соціалістичної партії як найбільш структурованої і функціонуючої в усіх адміністративних одиницях України", - сказав Мороз на прес-конференції в Івано-Франківську.

Як пише газета, після того, як 14 серпня Мороз знову очолив СПУ, політрада партії ухвалила рішення про початок об'єднавчого процесу партій лівого спрямування. Готовність до цього задекларували шість партій - СПУ, Справедливість (голова - Станіслав Ніколаєнко), Всеукраїнський патріотичний союз (Сергій Ганжа), Всеукраїнська партія дітей війни (Анатолій Пачевський), Народна влада (Йосип Вінський) та Українська селянська демократична партія (Дмитро Андрієвський).

Мороз вчора також повідомив, що Всеукраїнська партія дітей війни в суботу провела з'їзд, "на якому ухвалила рішення про припинення функціонування та приєднання до СПУ".

Лідер партії Справедливість Станіслав Ніколаєнко вчора підтвердив інформацію про прийняте лівими силами рішення об'єднуватися навколо структури Соцпартії.

"Ми виробили базові принципи об'єднання і домовилися, що найближчим часом підпишемо політичну угоду, після чого п'ять партій оголосять про самоліквідацію, а їх члени автоматично вступлять у СПУ. А вже після цього базова партія змінить свою назву, програму і обере лідера", - заявив він Ъ-Україна.

Нагадаємо, в березні у київському Будинку кіно відбувся перший форум міжпартійного об'єднання під назвою Лівиця. Тоді намагалися об'єднатися п'ять партій: Справедливість Станіслава Ніколаєнка, Народна влада Йосипа Вінського, Соціал-демократична партія України Юрія Буздугана, Соціал-демократична партія України (об'єднана) під керівництвом Юрія Загороднього та Українська селянська демократична партія, яку очолює Дмитро Андрієвський.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.