Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Бандитам - ...владу?

Кримінал 7170 переглядів

Опубліковано - 12.12.2006 10:43 | Всі новини | Версія для друку

Бандитам - ...владу?
Бандитам - ...владу?
Руслан Боделан, екс-мер Одеси, оголошений 5 травня 2005 року в міжнародний розшук, повернувся в Україну.

Як стверджують джерела КоммерсантЪ-Украина, Руслан Боделан "приїхав з боку Ростова-на-Дону" і перебуває в Україні з 5 грудня цього року, причому вже кілька днів проживає на держдачі в Пущі-Водиці, повідомляє Кореспондент.net.

Тим часом, про повернення колишнього мера нічого не відомо в українському бюро Інтерполу.

Як стверджують джерела, відразу після прибуття в Київ Руслан Боделан намагався зустрітися з прем’єр-міністром Віктором Януковичем.

Руслан Боделан був оголошений у міжнародний розшук за діяльність, яка завдала збитків міському бюджету Одеси на суму понад 600 тис. гривень. Пізніше Інтерпол підтвердив, що Росія дала Боделану своє громадянство.

Раніше на батьківщину повернувся екс-губернатор Сумської області Володимир Щербань. Після прибуття в Україну його доставили в Генпрокуратуру, яка вирішила відпустити його на поруки народних депутатів від Партії регіонів. В Україні Щербаня звинувачують у здійсненні ряду тяжких злочинів, таких як зловживання службовим становищем, перевищення службових повноважень, вимагання, шахрайство з фінансовими ресурсами й ін. Він займав посаду глави Сумської ОДА з грудня 2002 року по січень 2005 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.