Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нова версія Microsoft Office стане найамбітнішою в історії

Технології 6181 перегляд

Опубліковано - 1.02.2012 14:00 | Всі новини | Версія для друку

Нова версія Microsoft Office стане найамбітнішою в історії
Нова версія Microsoft Office стане найамбітнішою в історії
Компанія Microsoft приступила до тестування попередньої технічної версії офісного пакету наступного покоління під кодовим ім’ям Office 15.

У корпорації цей проект називають "найамбітнішим за весь час". Початок продажів продукту очікується в кінці 2012 р. чи на початку 2013 р. Бета-версія вийде влітку.

Корпорація Microsoft в своєму офіційному блозі оголосила про вихід попередньої технічної версії (Technical Preview) пакета офісних додатків наступного покоління під кодовим ім’ям Office 15.

У рамках Technical Preview Program попередня версія пакету стала доступна обраному числу клієнтів Microsoft, які зобов’язуються зберегти конфіденційність результатів тестування продукту.

У корпорації також повідомили, що вони вперше уклали подібну угоду зі своїми партнерами.

За словами розробників, запуск Technical Preview є важливим етапом на шляху виробничого циклу, який передує виходу бета-версії.

Як пояснили в Microsoft, комерційний запуск Office 15 буде супроводжуватися оновленням цілого ряду пов’язаних продуктів, включаючи хмарний сервіс Office 365, мобільну версію пакету, а також таких продуктів, як Exchange, SharePoint, Lync, Project і Visio.

"Таким чином, Office 15 надасть людям більш зручні та ефективні інструменти для роботи, взаємодії і спілкування", - заявив віце-президент з розвитку Microsoft Office Пі Джей Хок.

Не виключено, що все це доповнить окрема версія Office для iPad, чутки про яку з’явилися в листопаді.

Експерти не виключають також, що Microsoft віддасть перевагу прискорити запуск нового Office і випустить його разом з Windows 8 в жовтні 2012 р.

Передбачається, що комерційною назвою Office 15 стане Office 2013, оскільки зазвичай в назві вказується рік, наступний за роком фактичного випуску продукту на ринок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.