Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Криму створюються незаконні воєнізовані угруповання

Національне питання Регіон: Автономна республіка Крим 13154 перегляди

Опубліковано - 5.05.2006 11:50 | Всі новини | Версія для друку

В Криму створюються незаконні воєнізовані угруповання
В Криму створюються незаконні воєнізовані угруповання
4 травня по телеканалу “Інтер” в програмі “Подробности” був показаний сюжет про підготовку майбутніх антиукраїнських бойовиків.

Кореспондент із захопленням розповідав про “воєнно-патріотичний зліт” та “патріотичне виховання”. При цьому на екрані демонстрували 14-16 річних російськомовних хлопців в камуфляжі з автоматами і пов’язками “Прорыв”, які відпрацьовували бойові дії із захоплення місцевості. Інструктори - ветерани спецназу. Вони навчають тактиці ведення бойових дій, топографії, орієнтуванню, курсу виживання.

Минулого року українофоби з організації “Прорыв” засвітились тим, що влаштували антиукраїнський шабаш на Майдані Незалежності 15 жовтня. Свою ненависть до всього українського – від мови до самої держави України – вони регулярно демонструють на різних антиукраїнських мітингах під російськими прапорами в Криму та Одесі. Серед іншого, ця організація влаштовувала й символічну акцію від’єднання Криму від України (копали прикордонний рів), що вже є карним злочином – зазіхання на територіальну цілісність країни.

То ж яким чином збираються реагувати українські органи безпеки (СБУ, МВС, Прокуратура, РНБО) на бойові навчання антидержавної підривної організації “Прорыв”, яка навіть і не приховує своє бажання ліквідувати Україну як незалежну державу?

Постає також питання про організаторів та фінансистів підготовки антиукраїнських терористів. І про роль телеканалу “Інтер” у всій цій історії з інформаційною підготовкою виклику існуючій українській владі.

До речі, підготовка до другої світової війни в Європі починалась зі створення з фольксдойчів античеських та антипольських воєнізованих угруповань. І саме вони стали першою ударною силою, що починала терористичну діяльність у країнах, призначених на знищення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.