Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція вже відпрацьовує методи боротьби з опозиційними агітаторами

Вибори-2012 Регіон: Житомирська область 11686 переглядів

Опубліковано - 11.02.2012 15:11 | Всі новини | Версія для друку

Міліція вже відпрацьовує методи боротьби з опозиційними агітаторами
Міліція вже відпрацьовує методи боротьби з опозиційними агітаторами
10 лютого 2012 року працівники Червоноармійського райвідділу міліції влаштували обшуки в агітаційних наметах Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та затримали кількох членів партії, які провадили агітацію за кандидата у депутати Сидора Кізіна.

Про це повідомляє прес-служба "Свободи".

Підставою для затримання націоналістів та проведення обшуків у наметах стала заява колишнього начальника слідчого відділу Червоноармійського РВ Михайла Ільчука, який є довіреною особою кандидата у депутати Д. Кропачова.

Своїми діями працівники міліції перешкодили проведенню передвиборчої агітації ВО "Свобода" в останній день, відведений для агітації.

На дії працівників міліції було подану скаргу у зв’язку з перевищенням службових повноважень та перешкоджанню виборчому процесу.

"Нам прикро, що працівники Червоноармійського РВ дозволили втягнути себе у передвиборчу боротьбу на боці одного з кандидатів. Водночас ми чекаємо пояснень від керівництва житомирського "Фронту Змін" у зв’язку з цим інцидентом", – прокоментував ситуацію Сидір Кізін.

Нагадаємо, голова Житомирської обласної "Свободи" Сидір Кізін балотується у депутати Житомирської облради від Червоноармійського району.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.