Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров може стати на чолі списку Партії регіонів

Вибори-2012 6035 переглядів

Опубліковано - 2.03.2012 11:27 | Всі новини | Версія для друку

Азаров може стати на чолі списку Партії регіонів
Азаров може стати на чолі списку Партії регіонів
Першим номером у виборчому списку Партії регіонів може бути Прем’єр-міністр України Микола Азарова.

Таку думку в коментарі УНН висловив політолог, голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Ризикну припустити, що він, швидше за все, буде або першим номером в списку, або одним з перших номерів, але якщо він буде працювати прем’єр-міністром до виборів, то він меншою мірою буде займатись виборами. Можливий варіант, і я не виключаю, що може бути і така установка: нехай Азаров займається урядовими справами, економікою, а виборчий список очолять більш молоді політики з Партії регіонів. Вони будуть займатись пропагандою, агітацією за свою партію. Якщо буде такий варіант, можливо, для Азарова він буде і найкращий", - сказав співрозмовник агентства.

Фесенко також зауважив, що серед виборців ПР, згідно із соцопитуваннями, М.Азаров є найбільш відомим та популярним представником виконавчої влади та керівництва Партії регіонів.

"У нього найвищий рейтинг, ніж у інших ключових фігур ПР. Тому я не виключаю, що його можуть зробити першим номером списку, а тоді доведеться брати участь і у виборчих змаганнях, і в агітаційних турах. Якщо будуть виборчі дебати, доведеться дебатувати з опозиціонерами, а це завжди його нервує і викликає негативну реакцію", - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.