Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Односельці спробували звільнити засудженого на 14 років «народного героя», який убив міліціонера [відео]

Правосуддя Регіон: Київська область 11328 переглядів

Опубліковано - 28.06.2012 02:52 | Всі новини | Версія для друку

Односельці спробували звільнити засудженого на 14 років «народного героя», який убив міліціонера [відео]
Односельці спробували звільнити засудженого на 14 років «народного героя», який убив міліціонера [відео]
Після винесення вироку жителю села Семиполки Віталію Запорожцю, який застрелив минулого року дільничного міліціонера, його спробували відбити у правоохоронців односельці та активісти правих партій.

Це справа отримала громадський резонанс після того, як жителі села Семиполки як один встали на захист Віталія Запорожця. Про нього вони говорять тільки хороше, а про вбитого міліціонера - що він займався свавіллям і буквально затероризував все село, повідомляє «Лівий берег».

Коли Віталія Запорожця після оголошення вироку конвоювали в машину міліції, які зібралися під судом протестуючі спробували його відбити у правоохоронців. У відповідь ті застосували кийки. Кілька людей впали, в тому числі люди похилого віку.

Про це народний депутат Андрій Шевченко написав у своєму Twitterі. «У Броварах армагеддон. Після вироку Запорожцю - сутички з міліцією. 7 затриманих: 2 - в лікарні, 5 - у райвідділі. Райвідділ забарикадувався», - написав нардеп.

Двох протестувальників затримали і закрили в будівлі суду, ще одного - члена Конгресу українських націоналістів Миколу Коханівського - вдалося відбити. Люди залишаються під судом, періодично кидаючи в його двір пляшки. Вони сподіваються звільнити свої затриманих товаришів.
Віталій Запорожець
Віталій Запорожець
У середу, 27 червня, Віталію Запорожцю, який торік убив майора міліції, після судового слідства оголосили вирок, повідомляє ТСН. Броварський міжрайонний суд призначив Запорожцю покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Запорожцю загрожувало максимальне покарання 15 років тюрми.

Суддя визнала, що у момент скоєння злочину Запорожець був у стані алкогольного сп’яніння, але міг давати оцінку своїм діям і повністю розумів що робить і знав, що йде на злочин. Засуджений також має юридичну освіту і знав, що йому загрожує.

Нагадаємо, 4 вересня 2011 року в селі Семиполки на Київщині пострілом із рушниці було вбито майора міліції. За підозрою у скоєнні злочину затримали Віталія Запорожця.

За однією з версій, майор нібито зробив зауваження Віталію в кафе, а той взяв рушницю і застрелив правоохоронця. За іншою - Запорожець намагався втихомирити п’яного Симоненка.

Допитані в суді односельчан стверджували, що дільничний Микола Симоненко фатальної ночі був п’яним і не виконував ніяких службових обов’язків. А неприязні стосунки між міліціонером і його вбивцею тривали впродовж двох років.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.