Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Здобутки влади. За політику вже саджають селищних голів

Пістолетне право Регіон: Луганська область 6971 перегляд

Опубліковано - 18.07.2012 12:59 | Всі новини | Версія для друку

Здобутки влади. За політику вже саджають селищних голів
Здобутки влади. За політику вже саджають селищних голів
Вирок, винесений Артемівським районним судом Луганська селищному голові Ювілейне Володимиру Струку, є політично вмотивованим.

Про це заявили в луганській організації Комітету виборців України.

«Дійсна мета рішення суду - перешкодити популярному політику взяти участь у виборах народного депутата по 104-му одномандатному виборчому округу», - вважають у КВУ, коментуючи рішення Артемівського районного суду Луганська за позовом фінансового управління Луганської міськради.

У Комітеті виборців також нагадали, що Струк є головою селища Ювілейне, що входить до складу міста Луганська, і в якому проживають понад 15 тис. осіб і користується там неабиякою популярністю.

«Про популярність Струка говорить такий факт: на місцевих виборах 2010 року за нього проголосували 99% виборців від числа тих, що взяли участь у голосуванні. Досить відомим він є і в Луганську в цілому, і в разі участі у виборах в 104-му виборчому окрузі він був би явним фаворитом. Принаймні, у нього суттєво краща репутація, ніж у Володимира Гончарова, якого з великим ступенем ймовірності висуне в цьому окрузі Партія регіонів», - повідомили в громадській організації.

Згідно з обвинувальним висновком, суд визнав Струка винним у тому, що він підписав прийняте в травні 2010 року селищною радою рішення про перерозподіл близько 1 млн грн бюджетних коштів. В результаті цього гроші з бюджету селища не були передані до міської ради, а були витрачені на оплату робіт з благоустрою селища.

«Тобто злочином вважається виконання головою обов’язку, прямо визначеного законом «Про місцеве самоврядування». Та й «важкість» вироку є саме такою, щоб лише виключити можливість реєстрації Струка, як кандидата», - наголосили в КВУ.

Як повідомлялося раніше, Парламентська асамблея ОБСЄ заявила про вимогу звільнити політв’язнів в Україні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.