Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попередження? Головному редакторові районки спалили автівку

Кримінал Регіон: Львівська область 7762 перегляди

Опубліковано - 5.09.2012 10:01 | Всі новини | Версія для друку

Попередження? Головному редакторові районки спалили автівку
Попередження? Головному редакторові районки спалили автівку
У м. Городок Львівської області невідомими зловмисниками було вчинено розбійний напад на приватну садибу шеф-редактора районного часопису Андрія Хому.

Як повідомив сам потерпілий Хома, за допомогою легкозаймистої суміші було підпалено автомобіль марки Rover 75, який знаходився біля його житлового будинку на власній ділянці, яка огороджена з чотирьох сторін.

На місці події працювали працівники Городоцького РВ ГУМВС України у Львівській області, пожежники, силами яких вдалось локалізувати пожежу, та обласна криміналістична лабораторія.

Потерпілий пов’язує напад виключно з громадською позицією та своєю журналістською діяльністю.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області, сьогодні о 3.15, у Городоцький райвідділ міліції звернувся 39-річний житель міста Городок, головний редактор одного з районних часописів, який повідомив, що автомобіль марки Rover 75, який належить жителю Дніпропетровська і яким він користується на праві тимчасового талону, вщент згорів.

Як зазначається у повідомленні, правоохоронці з’ясували, що невідома особа, взявши дерев’яну палицю, обмотала на неї поролон та, змочивши його у займистій суміші, провела по правій стороні автомобіля – від передніх до задніх дверей. Після цього автомобіль підпалили.

Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або яке заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

Розслідування триває.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.