Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович має намір виконувати рішення ЦВК по референдуму

Влада 7540 переглядів

Опубліковано - 4.01.2007 21:13 | Всі новини | Версія для друку

Янукович має намір виконувати рішення ЦВК по референдуму
Янукович має намір виконувати рішення ЦВК по референдуму
Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає, що рішення Центральної виборчої комісії щодо референдуму по НАТО і ЕЭП необхідно виконувати.

Про це він сказав коментуючи рішення ЦВК про визнання дійсними підписних листів на підтримку проведення референдуму, повідомила прес-служаі Партії регіонів.

Державний орган, непідконтрольний ніякій гілці влади, виніс свій вердикт, який ми всі повинні виконувати», - сказав він.

При цьому Янукович підкреслив, що суспільство повинно бути підготовлено до «ухвалення відповідальних рішень» і в зв’язку з цим «великого значення набуває час проведення референдуму». «У ідеалі, цей захід повинен проходити в спокійнішій атмосфері. Наша країна тільки почала загоювати рани від суспільного протистояння, налагоджувати складний процес пошуку компромісів», - пояснив Янукович.

«У цих умовах чергове загострення політичної ситуації, коли відвернення уваги і сил суспільства від насущних потреб соціально-економічного розвитку, не є оптимальним з погляду вищих державних інтересів», - підкреслив прем’єр-міністр. «Якщо ми живемо за законами демократичного суспільства, то повинні поважати, а головне - неухильно дотримуватися демократичних принципів незалежно від контексту і персоналій», - додав він.

Янукович також нагадав, що його особиста позиція і позиція Партії регіонів щодо проведення референдуму «була чіткою і однозначною - всі рішення, які серйозним чином стосуються життя і інтересів кожного українця, повинні прийматися не поспішно, не шляхом проштовхування і грубого тиску, а тільки після ретельного аналізу, обліку всіх «за» і «проти», а головне - з обов’язковим ознайомленням з думкою суспільства».

При цьому глава уряду сказав, що гарантує створення необхідних умов для проведення дискусії з питань, які будуть винесені на референдум щодо НАТО і ЕЭП. «Як глава уряду я гарантую - згідно чинному законодавству будуть створені всі умови для проведення докладної, чесної і відкритої дискусії з питань, винесених на референдум, а його результати повною мірою відображатимуть громадську думку», - заявив Янукович.

Нагадаємо, 29 грудня 2006 року Центральна виборча комісія підвела підсумки збору підписів громадян України під вимогою про проведення всеукраїнського референдуму щодо вступу в НАТО або ЕЭП. На засіданні Центрвиборчкому були визнані дійсними 4431673 підписи. При цьому голова ЦВК Ярослав Давидович підкреслив, що в Центральну виборчу комісії поступили 4656182 підписи, ЦВК перевірила більше двох мільйонів підписів, і на підставі цих перевірок 224 509 підписів не підлягають обліку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.