Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада США підозоює Huawei та ZTE у кібершпигунстві

Технології 7855 переглядів

Опубліковано - 8.10.2012 12:33 | Всі новини | Версія для друку

Влада США підозоює Huawei та ZTE у кібершпигунстві
Влада США підозоює Huawei та ZTE у кібершпигунстві
Робота двох найбільших китайських виробників мобільних пристроїв та стільникового обладнання Huawei та ZTE несе серйозну загрозу національній безпеці Сполучених Штатів.

Про це йдеться в доповіді комітету з розвідки при Палаті представників США, що опинився в розпорядженні агентства AP.

Як повідомляє агентство, комітет рекомендує приватним американським компаніям утриматися від будь-яких ділових контактів з Huawei і ZTE, а владі США - відмовитися від використання продукції цих виробників.

На думку авторів доповіді, американським регуляторам слід також подбати про запобігання будь-яких злиттів Huawei та ZTE із компаніями зі США, а також про недопущення придбання ними американських компаній.

У листопаді минулого року агентство Bloomberg повідомляло про намір влади США перевірити діяльність Huawei і ZTE на наявність в продукції, яку вони поставляють на територію Сполучених Штатів, інструментів для шпигунства на користь Китаю. На думку американських чиновників, телекомунікаційне обладнання та мобільні пристрої, які поставляються китайськими компаніями на територію США, можуть містити в собі приховані інструменти для таємної передачі інформації, якими може скористатися китайська розвідка.

Після появи інформації про підготовку розслідування представники Huawei та ZTE заявили про свою готовність всіляко сприяти цій процедурі, якщо вона буде "відкритою і чесною". Обидві ці компанії вже тривалий час перебувають у четвірці найбільших у світі постачальників телекомунікаційного обладнання для мобільного ринку.

Як повідомлялося раніше, Управління національної контррозвідки США опублікувало доповідь, згідно з яким Китай та Росія несуть найбільшу загрозу американським компаніям у тому, що стосується кібербезпеки.

У доповіді під назвою Іноземні шпигуни крадуть американські економічні секрети в кіберпросторі, йдеться, що світовими лідерами в галузі кібершпіонажу є неназвані "структури" із Китаю, а також російська розвідка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.