Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Донецьку і Єнакієвому до приїзду Януковича перекрили центральні вулиці і зняли рекламу опозиції

Влада Регіон: Донецька область 5191 перегляд

Опубліковано - 18.10.2012 20:59 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку і Єнакієвому до приїзду Януковича перекрили центральні вулиці і зняли рекламу опозиції
У Донецьку і Єнакієвому до приїзду Януковича перекрили центральні вулиці і зняли рекламу опозиції
У Донецьку і Єнакієвому у зв’язку з приїздом Президента Віктора Януковича перекривали центральні вулиці, а також зняли білборди з рекламою опозиційних політичних сил.

Зокрема, у Донецьку у зв’язку з проведенням у виставковому центрі Експодонбас міжнародного саміту за участю Віктора Януковича центр міста був перекритий, починаючи з перетину вул. Артема і пр. Богдана Хмельницького, що привело до значних заторів як на вул. Артема, так і на іншій магістралі - вулиці Університетській. Це викликало незадоволення водіїв, змушених їхати в об’їзд.

Під час візиту Януковича в Єнакієве центральна частина міста була також повністю перекрита. Водії були змушені або стояти у годинній пробці, або розвертатися, аби добиратися іншими шляхами.

Як пише донецьке видання "ОстроВ", міліціонери, які стояли на шляху пересування Президента, не дозволяли перехожим навіть просто зупинятися. "Кореспондент "ОстроВа" став свідком, як жінка-міліціонер, побачивши, що поряд з нею зупинився школяр років дванадцяти з важкою сумкою, відразу ж його поквапила: "Хлопчик, проходь, проходь!". Приголомшений хлопчина, підхопивши сумку, відразу ж втік", - пише видання.

Крім того, у Єнакієвому через візит Президента зняли рекламу опозиційних сил, а також, звільнили усі заправки і стоянки від автомобілів.

У самому місті Єнакієве була розвішена виключно реклама Партії регіонів і плакати та білборди з написом Донецька область вітає Президента України. При цьому опозиційну політичну рекламу, зокрема рекламу Об’єднаної опозиції Батьківщина і ВО Свобода зняли.

Як повідомлялося раніше, у Єнакієвому Янукович взяв участь у церемонії відкриття будівельного майданчика нової повітряно-розподільної установки ПРУ-1400, а в Донецьку - у роботі V Міжнародного інвестиційного саміту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.