Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За чесні вибори. На Донбасі все традиційно: без “каруселей”, підкупу, агітації - нікуди

Вибори-2012 Регіон: Донецька область 6359 переглядів

Опубліковано - 28.10.2012 18:11 | Всі новини | Версія для друку

За чесні вибори. На Донбасі все традиційно: без “каруселей”, підкупу, агітації - нікуди
За чесні вибори. На Донбасі все традиційно: без “каруселей”, підкупу, агітації - нікуди
Спостерігачі Донецької облорганізації Комітету виборців України зафіксували кількаразове голосування тих самих виборців на трьох виборчих дільницях у Єнакієве.

Про це заявив експерт ДОО КВУ Олександр Клюжев на прес-конференції, повідомляє "ОстроВ".

За його словами, в одномандатному виборчому окрузі № 53 у Єнакієве спостерігачі КВУ й мережі ОПОРА зафіксували пересування між виборчими дільницями №№ 140841, 140855, 140871 двох автомобілів (чорний джип SsangYong і білий автомобіль Chevrolet Lacetti).

"Спостерігачі зафіксували, що з кожного з цих автомобілів виходило по 5 людей, які прибували на виборчу дільницю й голосували. Зафіксовано, що ті самі особи проголосували на трьох виборчих дільницях", - сказав Клюжев.

Він зазначив, що невідомі помітили громадських спостерігачів, тому їх відкликали з місця події. "Це дві жінки. Вони покинули місце події з метою безпеки", - сказав Клюжев.

КВУ проінформував правоохоронні органі про цю подію.

Тим часом, у Дзержинську (Донецька область) зі спеціальної виборчої дільниці №140737, яка розташована на території Дзержинської виправної колонії №2, члени комісії запропонували офіційним спостерігачам від Партії регіонів, ВО "Батьківщина" і самовисуванця покинути територію колонії до 19.00.

"Пояснили це тим, що всі виборці цієї дільниці вже проголосували, тому спостерігачам потрібно покинути приміщення", - цитує Клюжева "Інтерфакс-Україна".

"Усі спостерігачі, незважаючи на приналежність до різних політичних сил, погодилися покинути виправну колонію до 19.00", - додав він.

У свою чергу, спостерігач Міжнародного експертного Центру виборчих систем (ICES) Матеуш Піскорський заявив про високий рівень підготовленості й професіоналізму членів виборчих комісій Луганської області.

Водночас, він констатував, що "поза виборчими дільницями" він став свідком порушень виборчого законодавства.

Зокрема, він обурився поширенням неправильної інформації про смерть одного з кандидатів по одномандатному мажоритарному округу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.