Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Життя після виборів. На Донеччині вже подорожчав хліб

Добробут Регіон: Донецька область 6188 переглядів

Опубліковано - 30.10.2012 12:36 | Всі новини | Версія для друку

Життя після виборів. На Донеччині вже подорожчав хліб
Життя після виборів. На Донеччині вже подорожчав хліб
На Донбасі по завершенню виборів 2012 магазини підвищили ціни практично на усі, крім соціального, сорти хліба на 10-15 копійок.

За словами продавців хлібних точок, ціни виросли через стрибки цін на пальне. При цьому реалізатори додають, що соціальний "Калінінський" як і раніше можна купити за 3 грн, а дієтичний - за 2 грн 70 коп., пише "Сегодня".

"Учора і сьогодні в ЗМІ прозвучало, що Укрхлібпром оголосив про те, що хліб може в листопаді подорожчати на 50 коп. Це пов’язано з подорожчанням зерна з 1900 грн до 2200 за тонну. І вже млини у зв’язку з цим оголосили про подорожчання борошна на 100 грн. Але поки хвиля дійде від зерна через муку до хліба - має пройти ще тиждень. Поки ж ніяких змін у ціні на хліб не повинно бути" - прокоментував ситуацію директор ПрАТ "Дзержинський хлібокомбінат" Ігор Рибак.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 29 жовтня, відразу після виборів 2012, один з найбільших в Україні хлібних холдингів "Київхліб", який контролює 90% столичного ринку, почав узгодження цін на два найпопулярніших види своєї продукції: "соціальні" батон і хліб "український".

За даними джерел видання "Форбс-Україна", ціна на них виросте на 50 та 60 копійок відповідно. Нові цінники набудуть чинності в перших числах листопада.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.