Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція буде відстоювати вибір громадян попри тиск і спроби фальсифікації

Вибори-2012 Регіон: Черкаська область 10852 перегляди

Опубліковано - 1.11.2012 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція буде відстоювати вибір громадян попри тиск і спроби фальсифікації
Опозиція буде відстоювати вибір громадян попри тиск і спроби фальсифікації
Один з лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина», віце-спікер парламенту Микола Томенко, який перебуває у Черкаській області, заявив, що Партія регіонів продовжує боротьбу за перегляд результатів виборів в Черкасах.

Про це повідомила прес-служба віце-спікера.

«Або місцева влада не підкоряється центральній владі, а, відповідно, обласній партійній організації та ігнорує вказівки керівництва Партії регіонів, або все відбувається як завжди: лідери Партії регіонів у Києві для преси і світу говорять «правильні речі», а на місцях дають вказівку робити прямопротилежне», - сказав Томенко.

Саме так, за його словами, можна пояснити ситуацію у 194 окрузі, де кандидат від Об’єднаної опозиції Микола Булатецький з великою перевагою виграв у кандидата-самовисуванця, якого реально підтримували і обласна і міська місцева влада, представницю так званої бізнес-групи групи Фірташа-Львочкіна – Валентини Жуковської. Як відомо, на даному окрузі М.Булатецький переміг В.Жуковську з відривом у 12 з половиною тисяч голосів, виборовши перемогу на 80 з 82 виборчих дільниць округу, програвши лише на двох закритих дільницях у СІЗО та тюрмі.

Томенко нагадав, що йде четвертий день боротьби за те, щоби підрахувати голоси. Він повідомив, що «сьогодні представником Партії регіонів (читай – за поданням голови обласної адміністрації Сергія Тулуба) подана пропозиція повністю перерахувати результати виборів на окрузі».

«Хочеться з іронією згадати заяви лідерів партії та фракції Партії регіонів про те, що Партія регіонів не судиться і не оскаржує результати виборів у жодному окрузі», - зауважив політик.

Томенко також відмітив, що задумка влади полягає в тому, щоби з одного боку затягти час і продовжувати моральний тиск на членів дільничних комісій і на самого кандидата, а з іншого боку, за наявною у штабу Об’єднаної опозиції на Черкащині інформацією, один зі сценаріїв, який передбачається, це спробувати на дільницях переписати частину голосів від одного провладного кандидата, до другої – Валентини Жуковської, за яку бореться влада.

Томенко наголосив: «Ми будемо захищати результати виборів в кожному окрузі і, зокрема, на Черкащині, де влада намагається не пропустити законно обраних кандидатів Миколу Булатецького (194 округ, м.Черкаси) та Леоніда Даценка (197 округ, м.Канів)». «Але факт залишається фактом: рушійною силою перегляду і фальсифікації виборчої кампанії є обласна адміністрація та штаб Партії регіонів у Черкаській області», - підкреслив політик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.