Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луганчани за комунальні борги платять майном

Регіональні новини Регіон: Луганська область 8898 переглядів

Опубліковано - 16.01.2007 17:44 | Всі новини | Версія для друку

Луганчани за комунальні борги платять майном
Луганчани за комунальні борги платять майном
Сьогодні Жовтневий районний відділ Державної виконавчої служби у виконання рішення суду за позовом ДКП “Теплокомуненерго” про стягнення боргу за спожите тепло в сумі 2 тис. 945 грн. провів опис майна в квартирі боржників по вулиці 30 років Перемоги, будинок 1.

Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

В рахунок оплати боргу була вилучена побутова і комп’ютерна техніка, яка згодом буде виставлена на аукціон, отримані після його проведення кошти підуть на погашення боргу наданих послуг підприємством “Теплокомуненерго”.

Опис майна, що “проводиться сьогодні, – це вимушена міра, чітко зважена і продумана дія, після неодноразових спроб улагодити ситуацію шляхом переконання і пропозицій сплатити борг, укласти договір про реструктуризацію”, - заявив, коментуючи ситуацію, заступник директора з реалізації теплової енергії ДКП “Теплокомуненерго” Віктор Гижевський.

Він також повідомив, що за 2006 рік до районних судів міста було направлено 210 позовів про стягнення заборгованості на загальну суму 682 тис. 432 грн., на користь підприємства винесено 166 ухвал на 456 тис. грн., в районних ВДВК знаходиться у провадженні 589 виконавчих листів на стягнення 230 тис. 970 грн.

“В цілому ж всі заходи і дії, що вживаються нами, направлені на те, щоб достукатися до кожної квартири, пояснити людям, що необхідно сплачувати за надані послуги і погашати наявні борги, не доводячи справу до суду”, - зазначив Віктор Гижевський.

Від “Аратти”: ми, звичайно, не беремося оцінювати дії правосуддя щодо конкретних цивільних справ із позовів про погашення заборгованотей за спожиті послуги. Проте, нам, як й більшості громадян, не дає спокою питання: наскільки зазначені послуги відповідають їхній вартості? А головне, коли станеться судовий прецедент: громадянину відшкодують збитки від ненаданих або неякісних комунальних послуг? Може тоді вже почнеться “зростання добробуту кожного вже сьогодні”?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.