Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через рік світ побачить Instagram-фотоапарат з вбудованим принтером

Технології 10051 перегляд

Опубліковано - 4.03.2013 22:00 | Всі новини | Версія для друку

Через рік світ побачить Instagram-фотоапарат з вбудованим принтером
Через рік світ побачить Instagram-фотоапарат з вбудованим принтером
Під брендом Polaroid вийде на ринок незвичайний гаджет під назвою Socialmatic. Камера, яка зовні схожа на значок додатка Instagram, буде працювати на Android.

Повідомляється, що вона зможе моментально друкувати на вбудованому принтері фотографії, оброблені в Instagram та інших додатках.

Спочатку камера Socialmatic була тільки красивим концептом. Однак потенційні споживачі проявили до ідеї такий інтерес, що компанія ADR Studio вирішила запустити її у виробництво.

Тим не менш, справа не зрушила з мертвої точки, поки до проекту не підключилася знаменита фірма Polaroid, що прославилася завдяки аналоговим камерам, що моментально друкують знімки.

Зазначимо, що співпраця з Polaroid несе важливу символічну функцію. Дизайн камери Socialmatic змальований з іконки Instagram, а сам логотип Instagram являє собою трохи видозмінене зображення фотокамери Polaroid OneStep.

Передбачається, що камера буде поставлятися в чотирьох версіях, які будуть розрізнятися об’ємом вбудованої пам’яті (16 або 32 гігабайти) і наявністю 3G-модуля.

Найімовірніше, пристрій буде працювати на операційній системі Android, що дозволить встановити на камеру безліч фотододатків, клієнти соцмереж та навіть ігри.

Камера з’явиться на ринку в першому кварталі 2014 року. Спільно з Polaroid і ADR Studio над проектом працює компанія C&A Marketing, вона випустить для незвичайного гаджета цілу лінійку аксесуарів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.