Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Повінь. За добу кількість підтоплених населених пунктів зросло до 188

Стихія 11184 перегляди

Опубліковано - 6.04.2013 19:25 | Всі новини | Версія для друку

Повінь. За добу кількість підтоплених населених пунктів зросло до 188
Повінь. За добу кількість підтоплених населених пунктів зросло до 188
Внаслідок опадів та сніготанення, відмічаеться підйом грунтових вод та часткове затоплення територій, господарських та житлових будинків в 188 населених пунктах.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Підтоплення зафіксоване у Вінницькій, Волинській, Хмельницький, Житомирський, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавський, Чернівецький, Чернігівській областях та м. Києві.

За інформацією Укравтодору проїзд автошляхами державного та регіонального значення забезпечено. На території Рівненської області на 2-х дорогах місцевого значення є місця переливу води. Організовано об’їзд. Зазначені ділянки доріг запроектовані під перелив води.

Станом на 07:00 6 квітня на більшості території України без істотних опадів. Опади у вигляді невеликого дощу спостерігаються у Житомирській, Закарпатській, Київській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Полтавській Івано-Франківський областях та м. Києві.

За інформацією Гідрометеорологічного центру 6 квітня відмічається подальше затоплення заплав і сільгоспугідь у басейнах річок Західного Бугу, Прип’яті, малих річках Київщини, місцями на лівих притоках Дністра.

Можливе досягнення відміток початкового затоплення садиб, будинків та господарських споруд в окремих населених пунктах Підволочиського району (Тернопільська область), Волочиського району (Хмельницька область); Сокальського району (Львівська область); Зарічненському, Сарненському, Рокитнянському районах (Рівненська область), Тисменицькому районі (Івано-Франківська область) .

Станом на 6 квітня, підрозділи ГУ ДСНС України у м. Києві та підрозділи залучені від ГУ ДСНС України у Луганській області працюють в районі Жуляни за адресою: вул. Ватутіна, де вже четвертий день відкачують воду. Силами Державної пожежно-рятувальної частини №19 міста Києва здійснюється відкачування води по провулку Зимовому біля ринку Троєщина. Особовий склад та техніка ДПРЧ №16 задіяні для відкачування води по по вулицях Колочевська та Сновська.

На даний час в столиці існує 4 міські території, де виникла загроза підтоплення житлових будинків. За допомогою насосних станції та мотопомп здійчнювалася безперебійна відкачка талої та дощової води. Усі рятувальники, які працюють на місцях, починаючи з 1 квітня, забезпечені усією необхідної спецтехнікою та знаряддям.

Загалом протягом доби для надання допомоги населенню для відкачування води на прибудинкових територіях від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалися 481 рятувальник та 152 од. насосного обладнання. За добу відкачано 76 тис. 567 куб.м води (усього з 2 квітня відкачано 157 тис. 590 куб.м води).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.