Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Василькові відмовилися реєструвати єдиного кандидата у мери від опозиції

Регіональні новини Регіон: Київська область 8741 перегляд

Опубліковано - 6.05.2013 16:13 | Всі новини | Версія для друку

У Василькові відмовилися реєструвати єдиного кандидата у мери від опозиції
У Василькові відмовилися реєструвати єдиного кандидата у мери від опозиції
Партія УДАР в судовому порядку добиватиметься реєстрації Сергія Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил на позачергових виборах мера Василькова, якому напередодні міська виборча комісія відмовила в реєстрації.

Про це повідомили в Київській обласній організації партії УДАР.

«Люди, які подали іншу кандидатуру нібито від Васильківського осередку УДАРу, жодного відношення до партії не мають, оскільки були ще два місяці тому виключені з партії. Тепер вони фактично стали співучасниками злочинних дій, порушень виборчого законодавства та підробки документів. Виборчий процес у Василькові розпочинається із брудних технологій», - удеться в заяві партії.

В УДАРі зазначають, що напередодні виборчого процесу у Василькові у місцевому осередку партії відбулися кадрові зміни, про що були повідомлені територіальні органи юстиції. «Однак, рішення про перереєстрацію місцевої організації партії свідомо затягувалося, щоб створити юридичну колізію і таким чином забезпечити існування у місті Василькові «клону» партії УДАР», - йдеться у заяві.

У Київській облорганізації партії УДАР підкреслили, що в судовому порядку добиватимуться реєстрації Сергія Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил та оскаржуватимуть рішення Васильківської міської виборчої комісії у Київському окружному адміністративному суді. Значиться також, що партія звертатиметься і до ЦВК з вимогою скасувати рішення Васильківського виборчкому.

В УДАРі нагадали, що 29 квітня на зборах Васильківської міської організації партії ухвалили рішення висунути депутата Васильківської міськради Сергія Сабова кандидатом від партії на виборах мера Василькова. Його кандидатуру підтримали й інші опозиційні політичні сили Київщини «Жодних інших кандидатур, окрім Сергія Сабова, на позачергових виборах Васильківського міського голови партією УДАР не розглядалося та не затверджувалося», - заявили в Київській обласній організації партії.

«Представник партії УДАР, депутат Васильківської міської ради Сергій Сабов є єдиним, легітимним кандидатом на позачергових виборах міського голови Василькова, поданим місцевим осередком партії відповідно до вимог чинного законодавства. Будь-які інші подання від імені партії є незаконними та виборчими спекуляціями влади з метою усунення основного конкурента від опозиції - єдиного узгодженого кандидата від опозиційних сил на виборах мера Василькова», - йдеться в заяві.

Як відомо, позачергові вибори мера Василькова призначені на 2 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.