Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фотографії подружжя у соціальній мережі свідчать про міцний союз

Він і Вона 16753 перегляди

Опубліковано - 13.06.2013 16:01 | Всі новини | Версія для друку

Фотографії подружжя у соціальній мережі свідчать про міцний союз
Фотографії подружжя у соціальній мережі свідчать про міцний союз
Деякі пари діляться деталями своїх відносин зі світом, викладаючи інформацію в соціальних мережах на кшталт Facebook. Психологи вважають, що це зміцнює стосунки.

The Indian Express розповідає про відповідну роботу Університету Каліфорнії зі Сан-Франциско (UCSF).

Співробітники університету з’ясували, що люди, які пишуть подібні пости, більше задоволені відносинами і відчувають велику захищеність в шлюбному союзі в порівнянні з іншими.

Лора Р. Саслоу (Laura R Saslow) провела три експерименти за участю одружених користувачів Facebook які старші за 18 років.

Спочатку було доведено: люди, які часто викладають фотографії себе і шлюбного партнера, частіше говорили про те, що щасливі у відносинах.

Потім вдалося встановити: люди, які свідчили про задоволеність шлюбом і про близькість з партнером, частіше публікували за минулий рік фотографії з ним.

Третій експеримент показав, що люди, як правило, писали пости про свої стосунки саме в ті дні, коли особливо задоволені шлюбом.

"Логічно припустити, що хтось, хто щасливіший у сімейному житті, розмістив такі світлини, щоб показати свої відносини", сказав співавтор дослідження Емі Майс (Amy Muise) в інтерв’ю Canada.com.

Дослідження буде опубліковано в журналі Social Psychological and Personality Science.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.