Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через зґвалтування у Врадіївці розгнівані люди розгромили міліцію

За право людини Регіон: Миколаївська область 9910 переглядів

Опубліковано - 2.07.2013 01:28 | Всі новини | Версія для друку

Через зґвалтування у Врадіївці розгнівані люди розгромили міліцію
Через зґвалтування у Врадіївці розгнівані люди розгромили міліцію
На Миколаївщині розпочалася справжня війна зі стріляниною, сльозогінним газом, петардами і пляшками із запальною сумішшю. Розгнівані люди штурмували міліцію у Врадіївці

Розгнівані зґвалтуванням у Врадіївці на Миколаївщині люди почали громити райвідділ міліції, повідомляє кореспондент ТСН.

У будівлі вибиті вікна, ворота у внутрішній двір розтрощені, системи спостереження зламані.

Люди вирушили до міліції близько 9-тої вечора з питанням правоохоронцям, коли під варту візьмуть третього кривдника, на якого вказала потерпіла, - старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака. В його алібі, про яке розповідають у міліції, місцеві жителі не вірять. До розгніваного натовпу вийшов очільник місцевої міліції, але слухати пояснень люди не стали. Тож коли головний міліціонер Врадіївки пішов, райвідділ вирішили взяти штурмом.

Озброєні міліціонери, що були у приміщенні, почали захищатись і застосували сльозогінний газ. Після газової атаки "швидка" забрала кількох людей. Саме після цього обурений натовп і розтрощив райвідділок.

Як повідомив на своїй сторінці на Facebook нардеп Андрій Парубій, під час штурму було затримано одного хлопця. За даними екс-кандидата у нардепи Аркадія Корнацького, присутні на мітингу побачили у дверях міліції Євгена Дрижака, після чого у вікна відділку полетіло каміння, яйця та інші предмети.

"Люди кинулися до дверей райвідділку, а звідти міліціонери почали бризкати із газових балончиків та стріляти", - написав політик у соцмережі. Він зазначив, що Дрижак є хресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка.

Раніше стало відомо, що інший фігурант справи Дмитро Поліщук є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва. Корнацький повідомив, що "крім родичів та знайомих Ірини (зґвалтованої, - ред.) на майданчику біля врадіївської міліції зібралися люди, чиїх рідних та близьких катували в міліції, а також родичі кількох хлопців, яких місцеві "правоохоронці" довели до самогубства, тортурами вибиваючи явки із повинною у злочинах, яких вони не скоювали".

"За попередніми даними, у ході сутички постраждала жінка із дитиною, а в одного з пікетувальників прострілене плече та нога. Постраждалих відправили до лікарні", - повідомив політик.

Місцеві видання повідомляють, що у жінку з трирічною дитиною поцілили димовою шашкою, яку кинули із вікна міліції.

За даними Корнацького, до місця події підтягують додаткові сили міліції та спецпідрозділу "Беркут". Станом на 23:50 натовп порівняно заспокоївся, лише іноді в бік райвідділу летять петарди та в черговий раз запустили пляшку із запальною сумішшю, підпаливши райвідділок. Люди налаштовані рішуче, кажуть, що стоятимуть не лише всю ніч, а й надалі, допоки третього фігуранта не візьмуть під варту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.