Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Дивне ДТП у центрі Миколаєва

Регіональні новини Регіон: Миколаївська область 8248 переглядів

Опубліковано - 5.07.2013 16:39 | Всі новини | Версія для друку

Дивне ДТП у центрі Миколаєва
Дивне ДТП у центрі Миколаєва
Сьогодні вранці у центрі Миколаєва сталося ДТП в якому зіткнулися міліцейська автівка з мікроавтобусом, в якому, за дивним збігом обставин знаходилися співробітники СБУ та міліціонери райвідділу смт. Врадіївка.

Про це повідомило видання "Новості N".

Міліцейська "дев’ятка" рухалася по вул. Нікольській у напрямку вул. Великої морської. Мікроавтобус "Хюндай" - по вул. Артилерійській у напрямку вул. Адміральської. Видання зазначає, що обидві машини в’їхали на перехрестя на жовте світло світлофору.

Від зіткнення "Хюндай" перекинувся на бік, а міліцейську "дев’ятку" розвернуло на дев’яносто градусів. За даними видання, у "Хюндаї" отримали травми два пасажири.

Як з’ясували "Новости-N" з достовірних джерел, сьогодні в центрі Миколаєва мікроавтобус СБУ, у котрому перевозили одного з "Врадіївський гвалтівників", потрапив в аварію і перекинувся.

З джерел у прокуратурі вдалося з’ясувати, що в мікроавтобусі перевозили одного з "Врадіївський гвалтівників", за попередніми даними - Євгена Дрижака. Конвоював арештованого спецназ СБУ "Альфа". Сам Євген Дрижак отримав незначні травми.
 
Подія не може не викликати низку питань. Чому арештованого перевозили не в автозаку, як це передбачено існуючими нормативами, а в звичайному мікроавтобусі, нехай навіть і під Конова СБУшного спецназу? Чому саме міліцейський автомобіль врізався в мікроавтобус?
 
Треба думати, що незабаром послідує заява прокуратури, в якій буде сказано, що ніяких заарештованих у мікроавтобусі "у жодномуразі не було", зазначає видання...

Між тим незабаром МВС оприлюднило дещо іншу версію події.

У результаті ДТП, що сталася сьогодні в Миколаєві, постраждали кілька міліціонерів Врадіївського райвідділу міліції, підозрюваного у зґвалтуванні Ірини Крашкової Євгена Дрижака в автомобілі не було. Про це повідомили у прес-службі Державної служби охорони МВС України, пише "Кореспондент.net".

За даними відомства, ДТП сталася близько 10.00. Зіткнулися службовий автомобіль ДСО, що супроводжував кошти та цінні папери в рамках договору з одним із банків Миколаєва, і автомобіль "Hyundai", в якому перебували співробітники Врадіївського райвідділу міліції та Управління Служби безпеки Миколаївської області. "Hyundai", за кермом якого перебувала цивільна особа, прямував до слідчого управління обласної прокуратури.

"Водій "Hyundai" проігнорував заборонний сигнал світлофора і виїхав на перехрестя, після чого сталося зіткнення зі службовим автомобілем ДСО. Є постраждалі з різними травмами в обох автомобілях", - розповіли у відомстві.

Що стосується інформації про те, що в автомобілі перебував підозрюваний в зґвалтуванні мешканки Врадіївки Ірини Крашкової, капітан міліції Євген Дрижак, то вона не відповідає дійсності.

У "Hyundai" були четверо міліціонерів Врадіївського райвідділу та троє співробітників СБУ. В результаті ДТП постраждали троє міліціонерів, в машині ДСО постраждав водій.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.