Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Батурин Ющенка розкрадають по шматочках

Кримінал Регіон: Чернігівська область 11913 переглядів

Опубліковано - 7.02.2007 23:03 | Всі новини | Версія для друку

Батурин Ющенка розкрадають по шматочках
Батурин Ющенка розкрадають по шматочках
Нещодавній ажіотаж навколо найвидатнішої пам’ятки козацької історії нашої держави – колишньої гетьманської столиці, відновити славу якої збиралась влада, за якихось причин трохи спав останнім часом.

У крайні побільшало об’єктів для уваги з боку органів виконавчої влади і рештки вкладених в реконструкцію містечка грошей починають розпливатися по кишенях відповідальних осіб різних рангів.

Так, на приклад, нещодавно з’ясувалося, що 25 мішків декоративної штукатурки та 15 мішків клею, що їх було придбано задля реставрації будинку культури в Батурині, завдяки зусиллям відповідальних осіб, знов перетворилися на гроші, а гроші перетворилися на необхідні цим особам побутові товари.

І все це цілком поза фіксації в відповідних паперах. Таким чином, відверто кажучи, викрадено було будматеріалів майже на півтори тисячі гривень.

Зараз правоохоронці ретельно перевіряють правомірність використання бюджетних коштів органами місцевого самоуправління.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.