Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


До СБУ викликають власника білбордів з вимогою до Януковича повернути заблоковані мільйони

Скандал Регіон: Закарпатська область 10749 переглядів

Опубліковано - 8.07.2013 14:49 | Всі новини | Версія для друку

До СБУ викликають власника білбордів з вимогою до Януковича повернути заблоковані мільйони
До СБУ викликають власника білбордів з вимогою до Януковича повернути заблоковані мільйони
У Закарпатській області в Хусті власника рекламної фірми, яка розмістила білборди зі зверненням до президента щодо заблокованих Держказначейством коштів, викликають в СБУ.

Про це повідомив народний депутат Віктор Балога написав на своїй сторінці у Fаcebook.

«Щойно дізнався - мешканця міста Хуст Закарпатської області, який є власником рекламної фірми, що розмістила біл-борди зі зверненням до президента, викликають в СБУ. Хочуть знати, хто є замовником цієї соціальної реклами», - написав він, розмістивши фото білборду в Хусті.

Як повідомлялося раніше, у Мукачевому в ніч на 7 липня замалювали фарбою всі білборди з вимогою віддати громаді міста 24 млн грн, заблоковані Державним казначейством України.

Подібні борди зі зверненнями були розміщенні в рамках всеукраїнської акції мирного «вибивання» коштів, до якої окрім Мукачевого долучилися інші міста України, зокрема Івано-Франківськ, Суми, Рівне та ін. Окрім звернення до президента про повернення коштів, на бордах йшлося і про сфери та напрямки, які залишилися без фінансування уже понад рік: водоканал, зведення нового будинку культури, освітлення вулиць міста, облаштування дитячих майданчиків та парків.

Акцію мирного "вибивання" грошей з казначейства започаткував Івано-Франківськ.

Водночас прем’єр-міністр Микола Азаров визнав наявність блокувань Державним казначейством коштів в низці областей України і пояснює їх складною економічною ситуацією.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.