Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Корнацький заявляє, що міліція не шукає гопників, які стріляли у селян

Пістолетне право Регіон: Миколаївська область 6629 переглядів

Опубліковано - 9.07.2013 15:49 | Всі новини | Версія для друку

Корнацький заявляє, що міліція не шукає гопників, які стріляли у селян
Корнацький заявляє, що міліція не шукає гопників, які стріляли у селян
Кримінальна справа щодо нападу невідомих озброєних молодиків на аграрне підприємство колишнього екс-кандидата від «Батьківщини» Аркадія Корнацького де-факто не розслідується, а нападників, котрі завдали селянам вогнепальні поранення, міліція не розшукує.

Про це кореспонденту Тиждень.ua повідомив сам Корнацький.

«Ми розкадрували наявне у нас відео і добровільно передали у міліцію понад 20 фотографій осіб, котрі напали на працівників нашої агрофірми. Але міліція жодних слідчих дій не вчиняє і розшукувати цих нападників не збирається», – заявив Корнацький.

За його словами, ситуація довкола його підприємства і надалі залишається дуже напруженою. Зокрема вчора накладено арешт на насіння соняшника, яке агрофірма Корнацьких вже встигла продати іншій компанії.

Це насіння перевезли на інший елеватор, а не на той, де мало оброблятися. Тим часом фірма Корнацького не отримала за нього жодної копійки.

Також Корнацький повідомив, що у межах належних його підприємству земель постійно з’являються працівники міліції – як у формі, так і без неї – разом із іншими невідомими особами.

Корнацький очікує, що завтра під час збору урожаю на одній із належних йому ділянок може виникнути конфлікт, а міліціонера разом з жителями сусіднього села (котрі, за словами Корнацького, є найманцями – Ред.) будуть заважати його працівникам збирати урожай.

Як повідомлялося раніше, 18 червня колишній кандидат в депутати Верховної Ради від партії "Батьківщина" у 132 окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) Аркадій Корнацький заявив про рейдерське захоплення ТОВ "Агрофірма Корнацьких".

За фактом бійки і стрілянини міліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 294 Кримінального кодексу України (організація масових заворушень).

Пізніше у Миколаївській ОДА заявили, що фірма Корнацького незаконно користувалася землею.

26 червня, Центральний районний суд Миколаєва заарештував на місяць підозрюваного у збройному нападі на агрофірму Корнацьких Костянтина Стрижака.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.