Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра відбудуться навчання ППО України

Захист держави 7559 переглядів

Опубліковано - 21.02.2007 13:31 | Всі новини | Версія для друку

Завтра відбудуться навчання ППО України
Завтра відбудуться навчання ППО України
Завтра, 22 лютого, відбудеться показ організації та несення бойового чергування екіпажами МіГ-29 авіаційної винищувальної бригади.

Навчання відбудуться за планом проведення практичної частини методичного збору керівного складу апаратів начальників протиповітряної оборони командування Повітряних Сил, повітряних командувань, командирів з’єднань і частин зенітних ракетних військ та радіотехнічних військ, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

Захід проводитиметься на базі Навчально-тренувального центру Об’єднаного навчального центру Повітряних Сил ЗС України у м. Василькові, Київської області під безпосереднім керівництвом заступника командувача Повітряних Сил ЗС України з ППО – начальника протиповітряної оборони генерал-лейтенанта Миколи Ботова.

Також на базі радіотехнічної бригади проводитиметься показове заняття з організації підготовки особового складу чергової обслуги радіотехнічного батальйону до заступання на бойове чергування.

Крім того, проводитиметься показове заняття з перевірки та оцінки стану бойової готовності зенітної ракетної бригади, оснащеної зенітними ракетними комплексами протиповітряної оборони С-200.

Наприкінці методичних зборів заступник командувача Повітряних Сил з протиповітярної оборони – начальник ППО генерал-лейтенант Микола Ботов підіб’є підсумки та поставить військам відповідні завдання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.