Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд заборонив акції протесту на Майдані

Пістолетне право Регіон: м.Київ 6493 перегляди

Опубліковано - 22.11.2013 09:53 | Всі новини | Версія для друку

Суд заборонив акції протесту на Майдані
Суд заборонив акції протесту на Майдані
Окружний адміністративний суд Києва 21 листопада ухвалив рішення про обмеження проведення акцій на майдані Незалежності в Києві 22 листопада.

Про це повідомив лідер громадської організації «Коаліція учасників помаранчевої революції» Сергій Мельниченко на своїй сторінці в Facebook.

«21.11.13 Київська міська державна адміністрація звернулася до Окружного адміністративного суду м. Києва з позовом про обмеження реалізації права «Коаліції учасників помаранчевої революції» та інших суб’єктів щодо проведення мирних зібрань», – написав він.

«Позов КМДА було задоволено повністю», – повідомив активіст і додав, що судове рішення стосується всіх можливих акцій на Майдані.

Люди, які першими прийшли на майдан Незалежності в Києві на знак протесту проти відмови уряду Януковича від євроінтеграції, закликають до масовішої акції в п’ятницю.

«Протягом дня там залишаться чергувати всі, хто зможе», – написав у Twitter журналіст Мустафа Найєм

«Ми повинні збиратися кожного дня і щоразу збільшувати кількість протестувальників», – пише в блозі на «Українській правді» колишній міністр внутрішніх справ України і колишній в’язень Юрій Луценко.

«Завтра нас має бути десять тисяч. Потім – тридцять. В неділю о 12:00 до пам’ятника Шевченку, а потім на Європейську площу має прийти сто тисяч громадян», – додає він.

Понад тисяча людей вийшли на майдан Незалежності в Києві в ніч на п’ятницю на знак протесту проти рішення уряду про перенесення підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.