Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Через зіткнення демонстрантів з міліцією МВС порушило кримінальне провадженя

Пістолетне право Регіон: м.Київ 6371 перегляд

Опубліковано - 25.11.2013 11:39 | Всі новини | Версія для друку

Через зіткнення демонстрантів з міліцією МВС порушило кримінальне провадженя
Через зіткнення демонстрантів з міліцією МВС порушило кримінальне провадженя
Головне управління МВС України в Києві порушило кримінальну справу у зв’язку зі спробами прихильників євроінтеграції штурмувати будівлю Кабінету міністрів України.

Про це повідомив представник столичної міліції.

"Внесено матеріали до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Надалі буде вивчено всі матеріали" , - зазначила представник МВС, не уточнивши, за якими статтями йде кваліфікація справи.

За її словами, у подіях біля будівлі Кабміну постраждали, як мінімум, двоє співробітників міліції, нікого затримано не було.

Як повідомлялося раніше, у неділю мітингувальники проти рішення уряду призупинити підготовку України до підписання угоди про асоціацію з ЄС кілька разів намагалися штурмувати будівлю уряду в центрі Києва.

Після прийняття резолюції на Європейській площі опозиційні лідери закликали всіх учасників йти до будівлі Кабінету міністрів, а потім до Ради й адміністрації президента.

У голові колони виявилися представники "Свободи". У міліцейські ряди, вишикувані біля будівлі Кабміну, полетіли димові шашки, деякі мітингувальники намагалися підсунути металеву огорожу навколо міліції. У хід пішли балончики сльозогінного газу.

Слід зазначити, що опозиційні лідери були проти такого перебігу подій, і штурм Кабміну не входив в їхні плани. Депутати припинили конфлікт, уклинившись між особливо активними мітингуючими і міліцією, і коли здавалося, що пристрасті вляглися, лідери опозиції знову очолили колону і пішли далі. Втім, цим епізодом проблеми не вичерпалися. Коли народні депутати відійшли досить далеко, сутички відновилися з новою силою. Юрба знову почала напирати на ряди міліції. У результаті активісти "Свободи" виставили пікет біля будівлі Кабміну і всю ніч стояли навпроти бійців "Беркута".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.