Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Канадська авіакомпанія влаштувала своїм пасажирам «Різдвяне диво» [ВІДЕО]

Чудасії і дивацтва 20903 перегляди

Опубліковано - 28.12.2013 00:05 | Всі новини | Версія для друку

Канадська авіакомпанія влаштувала своїм пасажирам «Різдвяне диво» [ВІДЕО]
Канадська авіакомпанія влаштувала своїм пасажирам «Різдвяне диво» [ВІДЕО]
Канадська авіакомпанія приготувала неймовірний різдвяний сюрприз для 250 пасажирів двох авіарейсів, вручивши їм після приземлення літаків подарунки, про які кожен з них мріяв

За словами віце-президента авіакомпанії «WestJet» Річарда Бартрема, планування «Різдвяного дива» почалося ще влітку, і для його здійснення було залучено 150 волонтерів, більше десятка прихованих кінокамер і різдвяний святковий дух, повідомляє телеканал Віра 24.

Авіакомпанія використовувала віртуального Санту Клауса, який запитував у кожного пасажира, що пройшов реєстрацію на рейс, що б він хотів отримати в подарунок на Різдво, а в цей час прихована камера записувала їхню розмову.

І дорослих і дітей розважала розмова з Санта Клаусом, який називав кожного на ім’я, а вони розповідали йому про свої заповітні бажання. Серед бажаних подарунків були теплі шкарпетки, фотокамера, смартфон, іграшки, шарф, планшет і навіть плазмовий телевізор.

Потім, поки пасажири перебували в повітрі, волонтери компанії в місці прибуття літаків бігали по різних магазинах, щоб купити товари, які замовили пасажири, встигнути загорнути їх у папір і підготувати до того, як літаки приземляться.

Яким ж було здивування людей, коли при отриманні багажу на транспортері вони побачили загорнуті в красивий папір пакунки зі своїми іменами.

На питання, навіщо компанія вирішила таким екстремальним способом доставити радість своїм пасажирам, Бартра відповів, що різдвяний флешмоб, який провела компанія «WestJet» торік в аеропорту канадського міста Калгарі, мав великий успіх, і тому керівництво прийняло рішення і цього року порадувати пасажирів у передсвяткові дні. Це було не тільки задоволення від спілкування з Санта Клаусом та волонтерами, а й поширення духу Різдва.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Чудасії і дивацтва»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.