Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд залишив режим утримання Тимошенко без змін

Пістолетне право 7669 переглядів

Опубліковано - 11.02.2014 22:48 | Всі новини | Версія для друку

Суд залишив режим утримання Тимошенко без змін
Суд залишив режим утримання Тимошенко без змін
Комінтернівський райсуд Харкова відмовив екс-прем’єру Юлії Тимошенко в задоволенні скарги на рішення комісії Качанівської колонії, яка відмовилася пом’якшити їй умови утримання.

Під час судового засідання адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк наполягав, що рішення комісії є незаконним і має бути скасоване.

За його словами, Тимошенко відбула третину встановленого терміну відбування покарання і має право на переведення на ділянку соціальної реабілітації.

Водночас начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков наголосив, що Тимошенко відмовили у зв’язку з тим, що «вона не стала на шлях виправлення». За його словами, це, зокрема, проявляється в тому, що вона відмовилася працювати в колонії.

Крім того, у неї були стягнення – у Лук’янівському СІЗО за нетактовне ставлення до працівників пенітенціарної служби, яким вона погрожувала судом, а також у Качанівській колонії три стягнення за те, що закривала рушником відеокамеру, встановлену в камері, і одне за відмову закінчити зустріч із захисниками.

На момент засідання комісії ці стягнення були погашені, однак, на думку Колпащікова, поведінка Тимошенко в лікарні (голодування, відмова народних депутатів залишати приміщення, де перебуває екс-прем’єр) не надає можливості характеризувати її позитивно.

30 грудня 2013 року Тимошенко подала до адміністрації колонії заяву про зміну режиму перебування, що допускає вільний вихід у місто. За словами захисника Сергія Власенка, будь-яка особа, яка відбула третину свого покарання, має право на полегшення режиму перебування.

17 січня Державна пенітенціарна служба України поінформувала, що комісія Качанівської виправної колонії відмовила Тимошенко у пом’якшенні умов тримання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.