Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Викрадених у Криму журналістів тримали на гауптвахті в Севастополі

Пістолетне право Регіон: Автономна республіка Крим 8683 перегляди

Опубліковано - 12.03.2014 12:45 | Всі новини | Версія для друку

Викрадених у Криму журналістів тримали на гауптвахті в Севастополі
Викрадених у Криму журналістів тримали на гауптвахті в Севастополі
Олена Максименко, Євген Рахно і Олесь Кромпляс, що зникли в Криму 9 березня, сьогодні вранці повернулися додому.

Про це під час прес-конференції повідомили родичі активістів.

"Сьогодні о 6 ранку Женя повернувся додому. Він живий і відносно цілий, емоційний стан - збуджений. У нього обстрижене волосся, є сліди від побоїв на голові й на тілі. У вусі, в хрящі, була сережка - її видерли, сказали, що гей", - розповідає дружина Євгена Рахно Катерина.

За її словами, спілкувалися викрадачі з затриманими російською. Українською зверталися лише для провокації: коли чули відповідь українською, їх це особливо злило.

"Їх розізлило, коли побачили самі посвідчення журналістів, також вподобали автівку. Мета затримання для мене не зрозуміла, лишається тільки здогадуватися. Хто це був - невідомо, ймовірно, кримська самооборона, їхні козачки", каже Катерина.

Викрадених людей тримали спочатку на КПП, потім перевезли до Севастополя на гауптвахту, де розсадили по одинарних камерах, потім знову повернули на КПП в Армянськ.

"Вони наполягали, що це не тюрма, а саме гауптвахта. У Севастополі навіть добре годували: давали шоколад, борщ, гречку. На КПП ставили їх на коліна, зав’язували руки, морально принижували, більше за все злютило татуювання Небесної сотні", - говорить Марина Максименко, мама журналістки Олени Максименко.

У викрадених людей поцупили все, що було при собі: фотоапарати, диктофони, електронну книжку, мобільні телефони, посвідчення журналістів, гроші.

Двоє інших активістів, що також зникли 9 березня, наразі повертаються до Києва іншою машиною. Чому саме їх вирішили відпустити, викрадачі не пояснили.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.