Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Донецькі фашисти пообіцяли своєму російському соратнику, що готові спалити весь Донецьк: «Заллємо все бензином»

Імперія «Совок» Регіон: Донецька область 7059 переглядів

Опубліковано - 7.05.2014 16:32 | Всі новини | Версія для друку

Донецькі фашисти пообіцяли своєму російському соратнику, що готові спалити весь Донецьк: «Заллємо все бензином»
Донецькі фашисти пообіцяли своєму російському соратнику, що готові спалити весь Донецьк: «Заллємо все бензином»
Донецькі терористи, які захопили кілька адміністративних будівель в Донецьку, мають намір у разі активних дій проти них сил антитерористичної операції спалити обласний центр.

Про це на своїй сторінці "Вконтакте" написав лідер російської профашистської громадської організації "Російське Національна Єдність" Олександр Баркашов, повідомляє видання "ОстроВ".

"Щойно дзвонили наші брати і соратники з Донецька. Донецьк оточений. Київська хунта сконцентрувала велике військове угрупування для штурму Донецька. Понад 300 одиниць бронетехніки. Артилерія, включаючи реактивну. Вертольоти. Велика кількість живої сили...

Наші брати в Донецьку вже не сподіваються на допомогу Росії, точніше - Кремля... Але наші брати вже не в тому стані, що б відступати або поступатися. У них не багато зброї і боєприпасів, але вони будуть стояти до кінця.

"ЗАЛЛЄМО ВСЕ БЕНЗИНОМ І МАШИННИМ МАСЛОМ - САМІ ЗГОРИМО, АЛЕ І ЦИХ ТВАРЮК СПАЛИМО СКІЛЬКИ ЗМОЖЕМО" - ТАК КАЖЕ ПРАВОСЛАВНИЙ ДОНЕЦЬК", - написав він.

Як повідомлялося раніше, Олександр Баркашов в телефонній розмові з одним з лідерів донецьких сепаратистів радив фальсифікувати підсумки так званого референдуму про визнання самопроголошеної Донецької народної республіки. "Не бігати з цими папірцями (бюлетенями", а написати, що 100% - "за"", - рекомендує Баркашов.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.